2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 271 پست
ب قول خودش من دختر خوبیم ظاهرم سادس باحجابم بم گف فک نمیکردم تو منو قبول کنی...قبول کردم ولی داره گن ...

دقیقا تو خابم مثه تورو دیگه نمیبینه خودتو بگیر واسش . بزا حالیش شه اگه لایق تو نباشه باید بره با همون خیابونیا ... 

اه اه باهاش بیرون نرو با این اوصاف ماشینش خراب بود پاش که چلاق نبود اون اگه میخاس دلتو ارووم کنه ماش ...

ارع🥲

خیلی وضمون خرابه

اخع شهرمون کوچیکه پیاده هم نمیتونم برم بگم بیاد یجایی حرف بزنیم میترسم ی اشنا ببینع🚶🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره پشیمونم🥲ولی اون ب دلمم نشسته بود اخه ب قول یکی از دوستام تو از هرچی لاشیه خوشت میاد🤣🤣

ببین لاشیا جذابن چون الان ساده و بی تجربه ای ولی وقتی دلت که عمیقا بشکنه وقت و عمرتو سال ها هدر بدن ازشون دیگه حالت بهم میخوره و کمترین نشونه ازشون دیدی فقط فرار میکنی 

دقیقا تو خابم مثه تورو دیگه نمیبینه خودتو بگیر واسش . بزا حالیش شه اگه لایق تو نباشه باید بره با همو ...

ارع اشتباهم این بود ک از اول خودمو نگرفتم نشون دادم با محبتم وض شد این اون دارع برا من کلاس میزاره

ولی ی سوال اخه وقتی فک نمیکرد من قبولش کنم حالا ک قبولش کردم چرا دارع اینطوری میکنه

ارع🥲خیلی وضمون خرابهاخع شهرمون کوچیکه پیاده هم نمیتونم برم بگم بیاد یجایی حرف بزنیم میترسم ی اشنا ب ...

اصلا بیرون نرو اگه شهرتون کوچیکه بترکه بیاد خاسگاری اگه واقعا ادم درستیه

ببین لاشیا جذابن چون الان ساده و بی تجربه ای ولی وقتی دلت که عمیقا بشکنه وقت و عمرتو سال ها هدر بدن ...

اره خوبم مخ میزنن🥲🤣

دقیقا 

اگ بم ضربه بخوره دیگ ادم سابق نمیشم

ولی الانم خذایی همین شدم خیلی درس گرفتم ...

ارع اشتباهم این بود ک از اول خودمو نگرفتم نشون دادم با محبتم وض شد این اون دارع برا من کلاس میزارهول ...

چون ادم بی لیاقت هر چی بهش محبت کنه به خودش مغرور تر میشه اون فک میکنه خودش چه تحفه ای هست که همچین دختری عاشقش شده 

اصلا بیرون نرو اگه شهرتون کوچیکه بترکه بیاد خاسگاری اگه واقعا ادم درستیه

ارع برا همین میترسم

حتی ماشین هم میاد کوچه پس کوچه های خلوت میاد برم سوار شم

میگ وض مالیم خرابع باید جم جور شم...

ارع برا همین میترسمحتی ماشین هم میاد کوچه پس کوچه های خلوت میاد برم سوار شممیگ وض مالیم خرابع باید ج ...

چه جراتی داری دختر تو اینو نمیشناسی . چرا نمیترسی ازش خدا نکرده بلایی سرت بیارع که ناچارت کنه به موندن

چون ادم بی لیاقت هر چی بهش محبت کنه به خودش مغرور تر میشه اون فک میکنه خودش چه تحفه ای هست که همچین ...

واقنم همینه عقده این چون

ولی ادم سالم بیشتر بت محبت میکنع اگ محبت بیینع

عع ینی واقعا این فکرو میکنه؟

ولی من حس میکنم از من سرد شدع یاخجالت میکشع از من🥲

چه جراتی داری دختر تو اینو نمیشناسی . چرا نمیترسی ازش خدا نکرده بلایی سرت بیارع که ناچارت کنه به مون ...

اخع مجبور بودم باور اولم ترسیدم

ولی یبار ک دستمو گرفته بود قیافم یجوری شد گف ناراحت شدی بببخشید دیگع نمیگیرم

از اینجافهمیدم بیناموس نبست کار زشت کنه🚶🏻‍♀️

واقنم همینه عقده این چونولی ادم سالم بیشتر بت محبت میکنع اگ محبت بیینععع ینی واقعا این فکرو میکنه؟ول ...

ببین ازت سرد شده چون با خودش میگه ببین من چه پسری هستم که این دختر به این خوبی بدون زحمت بهم پا داده و هر چیم محلش نمیذارم نمیره

تو اونو بخودش مغروور کردی ادبش نکردی نزدی تو دهنش با هر دلی که ازت شکست . باهاشم بیرون نرو چون ممکنه خدا نکرده کاری کنه که نتونی بعدا ولش کنی

اخع مجبور بودم باور اولم ترسیدمولی یبار ک دستمو گرفته بود قیافم یجوری شد گف ناراحت شدی بببخشید دیگع ...

چقد تو ساده ای . طرف پنج سال نقش بازی کرده بعد یهو تو فرصت مناسب نقشه کثیفشو عملی کرده فک مردی همه متجاوزا همون اول کاری تابلوعن