2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 269 پست
ممنون از درکتوناره واقعاولی این مسئلع دختر خیلی بده ینی هیچی ب اندازع این منو اذیت نمیکنه💔

اگه فکر می‌کنی درست نمیشه و متعهد نیس تا دیر نشده تمومش کن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ببین منم باهمه اعتمادی که دارم اجازه نمیدم حتی دختر حالشو فالو کنه اصلا لزومی هم نداره بلاخره هرکس ی ...

عع بعد اونم گوش داد و فالو نکرد؟دمش گرم

من رو اشنا کنارر اومدم اگ فامیلاشو بگم ک هیچی مخصوصا ک دختر عموش خوشم نمیاد

ولی اون سو استفاده کرده ازم دارع اینا هم فالو میکنه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه فکر می‌کنی درست نمیشه و متعهد نیس تا دیر نشده تمومش کن

نمیدونم واقعا مغزم رد داده

حس میکنم باید یبار جدی حرف بزنم بگم اگ واقعا نمیتونی بگو ک بیشتر از این اذیت نشم اونجا معلوم میشه...💔

اصلا نمیتونم کنار بیام یا باید درست شه یا تموم💔اخه جالبش اینه من خودم ی دختر ساده ایم باحجابم بعد ا ...

پس عزیزم هر چه زودتر ازش جدا شو بهترین کار همینه 

من خودمم تو رابطم 

منم دقیقا این توام ولی رلم اصلا غریبه فالو نداشت همه رو میشناختم شاید سه نفر اینا بودن همه رو ان فالو کرد؛الان فقط مادر و خاله و زندایی و اینا رو داره ک زنن تازه خودش ی مدت گوشیشو فروخته بود گوشی معمولی داشت بهم میگفت برو تو پیجم از اون وقت تا الان همینطور تو پیجش هستم 

عع بعد اونم گوش داد و فالو نکرد؟دمش گرممن رو اشنا کنارر اومدم اگ فامیلاشو بگم ک هیچی مخصوصا ک دختر ع ...

بله البته رابطه ما خیلی جدی تره و دنبال ارامشیم فقط 

درکم می‌کنه چون همون روز اول راجبشون کامل حرف زدیم 

اون چ انتظاری ازم داره و من چی 

بلاخره هرچیزی ی بهایی داره نمیشه هم تو رابطه بود هم آزادی قبل رو داشت

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نمیدونم واقعا مغزم رد دادهحس میکنم باید یبار جدی حرف بزنم بگم اگ واقعا نمیتونی بگو ک بیشتر از این اذ ...

بنظرم اینجور ک گفتی 

شما هنوز ازش شناخت کاملی هم نداری 

بهتره ک جدا شی 

آخه سه ماه هنوز تایم خیلی کمیه ک شما بخواید اینجور حرص بخورید 

پس عزیزم هر چه زودتر ازش جدا شو بهترین کار همینه من خودمم تو رابطم منم دقیقا این توام ولی رلم اصلا غ ...

حس خودمم به همینه

پایدار باشید عزیزم

چقدر خوب کاش از اینجور ادما زیاد بودن...

عالی دمشون گرم

از اینا خیلی کمه..

منم ک بدشانس هرچی مورد دارع سمت من میاد

نمیدونم واقعا مغزم رد دادهحس میکنم باید یبار جدی حرف بزنم بگم اگ واقعا نمیتونی بگو ک بیشتر از این اذ ...

من شناختی از ایشون ندارم اگه ارزشش رو داره و می‌دونی پنهون کاری نمیکنه بعدش فرصت بده و راجبش حرف بزن 

ولی هرچی فکر میکنم دلیلش نمی‌فهمم چرا فالو کنن اخه

بله البته رابطه ما خیلی جدی تره و دنبال ارامشیم فقط درکم می‌کنه چون همون روز اول راجبشون کامل حرف زد ...

چقد خوب واقعا عالیه پایدار باشید

منم بهش از روز اول گفتم ولی فکر نمیکردم قرارع این بشع💔🥲

دقیقا خب سینگل باشع فالو کنه ولی وقتی رل داری رو چه حسابی...

بنظرم اینجور ک گفتی شما هنوز ازش شناخت کاملی هم نداری بهتره ک جدا شی آخه سه ماه هنوز تایم خیلی کمیه ...

اره واقنم شناخت کامل ندارم ادم مبهمی شده روزای اول خیلی خوب بود یهو عوض شد مثل ادمم باهام حرف نمیزنه فقد میاد حالمو بپرسع بیینع زندم یا مرده

اره شانس منه دیگ ی رابطع سالم ندیدم💔اولین بارام خراب شد