2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 271 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم این حرف درست نیست باهاش حرف بزن و بگو خط قرمزته نمی‌خوای دیگه تکرار بشه

خیلی بیشعوره دور از جون شما دف های پیشم میگفتم میگفت اشنان بضیاشون اشنان ولی مطمنم همه نه مثل امروزیا ک مطمنم اشنا نیستن

دارم روانی میشم💔🥲ولی تظاهر ب حال خوب میکنم تا برم همه چیو ب روش بزنم...

درکت میکنم هیچی ارزشش رو ندارع که آرامش رو از خودت بگیریا

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خیلی بیشعوره دور از جون شما دف های پیشم میگفتم میگفت اشنان بضیاشون اشنان ولی مطمنم همه نه مثل امروزی ...

ببین منم باهمه اعتمادی که دارم اجازه نمیدم حتی دختر حالشو فالو کنه اصلا لزومی هم نداره بلاخره هرکس ی خط قرمزایی داره دیگه وقتی وارد رابطه میشی ی سری محدودیت شیرین داری بنظرم که باید رعایت بشه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

منم حسم ب جداییهمن تا الانشم وابستع شدم و انقد حرص خوردم ولی دیگ بیشتر نمیتونم...

می‌دونم واقعا سخته 

ولی اگر این رابطه بگذره بشه ۱ سال بیشتر اون موقع بخواید جدا شید دردش بیشتره

از اینکه با همچین آدمی بمونی کنار بیای همینطور روانت بهم می‌ریزه

اصلا نمیتونم کنار بیام یا باید درست شه یا تموم💔

اخه جالبش اینه من خودم ی دختر ساده ایم باحجابم بعد اون اینارو فالو میکنع حس میکنم از من سرد شده هم مث قبلنا باهام حرف نمیزنه 💔