2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 271 پست

کاملا جدی باهاش حرف بزن خب 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو من خوشم نمیاد ارزششو داره واقعا ناراحتم کنی باز؟ 

اگر گفت اره چیزی نیست و اینا بهش بگو تو میگی چیزی نیست دیگه پیجتو بده دستم باشه بهم ثابت بشه ک من الکی حساس شدم

کاملا جدی باهاش حرف بزن خب

اره به همین نتیجه رسیدم

خدایی تا الان هرسری بیرون میرفتیم میگفم انقد ک گفم خستع شد گف چشم چشم عزیزم انفالو میکنم انفالو کرد ولی چ فایدع باز دارع شروع میکنه🥲💔

به قول یکی اگ تو ذاتش باشه هیچکاریش نمیشه کرد ب غیر از اینک من بکشم کنار

بهش بگو من خوشم نمیاد ارزششو داره واقعا ناراحتم کنی باز؟ اگر گفت اره چیزی نیست و اینا بهش بگو تو میگ ...

دفعه های پیشم میگفت چیزی بینمون نیست ولی من از کجا بدونم اخع حتی اگ واقنم چیزی نباشع من نمیخام فالو کنه

حس میکنم نمیده🥲

منم روم نمیشه بگم

چون بهم میگ تو بی اعتمادی شک رابطه رو خراب میکنه

خیلی دلم پره ولی سعی میکنم

ببین بهت حق میدم 

من خودمم جات بودم آتیش می‌گرفتم اولن وقتی ی بار گفتی نباید این کارو میکرد 

ولی ی بار باهاش قرار بزار کاملا جدی و آروم باهاش حرف بزن 

اگر دیدی ب نتیجه نرسیدی ب حسن اعتماد کن تا دیر نشده جدا شو💔

دفعه های پیشم میگفت چیزی بینمون نیست ولی من از کجا بدونم اخع حتی اگ واقنم چیزی نباشع من نمیخام فالو ...

بهش بگو منم چون رابطمون برام مهمه نمی‌خوام خراب شه 

اینو بدون کسی ک چیزی تو کارش نباشه پیجش ک سهله زندگیشم میده

ببین بهت حق میدم من خودمم جات بودم آتیش می‌گرفتم اولن وقتی ی بار گفتی نباید این کارو میکرد ولی ی بار ...

ممنون از درکتون

واقعا سخته ادم نمیتونع بی تفاوت باشع💔

بخدا خودمم از این موندم با چ رویی فالو کرد باز...

اره خودمم منتظر اینم حضوری حرف بزنم با ارومی بگم اگه نمیتونی اینکارو انجام بدی متعهد باشی فالو نکنی بگوک منم درگیراین بازیا نشم نمیخام از این سن حرص بخورم💔

اره به همین نتیجه رسیدمخدایی تا الان هرسری بیرون میرفتیم میگفم انقد ک گفم خستع شد گف چشم چشم عزیزم ا ...

بنظرم این حرف درست نیست باهاش حرف بزن و بگو خط قرمزته نمی‌خوای دیگه تکرار بشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ممنون از درکتونواقعا سخته ادم نمیتونع بی تفاوت باشع💔بخدا خودمم از این موندم با چ رویی فالو کرد باز. ...

آفرین عزیزم امیدوارم همچی ب زودی طبق چیزی ک میخوای و ب صلاحت بشع

اینا رو فالو کرد امروز🥲🥲

😐😐😐عجبببببب