2777
2789
عنوان

تو زندگیم شوهر کم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست

لابد 21 یا 22 سالته حدسم اینه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این اوضاع باید حق بدیم به پسرا که طلای ۵ میلیونی هست ازدواج نکننو بنظرم توی این دوره منم پسر بودم ...

والا خرج من از در و داف خیابون کمتره!!

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
تو این اوضاع باید حق بدیم به پسرا که طلای ۵ میلیونی هست ازدواج نکننو بنظرم توی این دوره منم پسر بودم ...

خب دخترایی هم هست که بسازن با این وضعیت و کم توقع باشن کلی بخوام بگم که زن زندگی باشن به شرطی که پسر هم کار بکنه

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
بله ولی چالشای ازدواج شاید بگم هزار برابرررررره الان به مجردیم فک میکنم میبینم هیچ دغدغه ای نداشتم ا ...

من زندگیم همیشه چالش داشته حتی تو شادی ها 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
پس پسرایی که مرد هستن و میان خواستگاریو اذیت نکنیم

زدی تو خال🎈

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
خودت مهم تر از اطرافیانی

من نمی دونم چرا به جای راه حل دادن دنبال این هستید بگید ازدواج بده فلانه 

من حتما یه چیزایی بررسی کردم که به نتیجه رسیدم که نیاز به همدم دارم !!

کاش هم دخترا توقعاتشونو بیارن پایین هم پسرا جنبه و مردانیشونو ببرن بالا همه چی درست میشه 

دنیا که همیشه خرابه ولی این وسط ما راه درست رو پیدا کنیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من نمی دونم چرا به جای راه حل دادن دنبال این هستید بگید ازدواج بده فلانه من حتما یه چیزایی بررسی کرد ...

خب باید خاستگار بیاد تا شوهر کنی😐وقتی نیست میخای چیکار کنی خب خاهر من ما چیکار کنیم الان

من نمی دونم چرا به جای راه حل دادن دنبال این هستید بگید ازدواج بده فلانه من حتما یه چیزایی بررسی کرد ...

عزیزم درک میکنم بعضیا هم زیادی چرت و پرت میگن درمورد زندگی متاهلی والا زندگی مجردی هم سختی های خودش رو داره اصلا درک نمیکنم از اونایی که میگن ازدواج نکن سختی داره

خب نرماله عزیز من نرماله که زندگی پر از پستی و بلندی باشه

ولی درمورد شما هم خب این احساس الانتون کاملا عادیه و امیدوارم یه مورد خوب و مناسب و در شان گیرتون بیاد و خوشبخت بشید 

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند