2777
2789
عنوان

یه نفر رفته از طرف من شکایت کرده بیاین توروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 33 پست
شاید کسی که شکایت کرده شمارش رو اشتباه داده برای شما پیام اومده. برید پیگیری کنید بدون اطلاع خودتون ...

اخه چجوری؟؟؟

اسم شاکی منو زده 

اسم متهم نامزد  ۶ سال قبلم 

چطور همچین اشتباهی شده اخه😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینه رفتم تو سایتم زدم پرونده رو

متنش چی بود  یعنی تو درخواست نفقه دادی درسته بدون سیم کارتت واقعا نمیشه شکایت کرد برو دفتر خدمات قضایی 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

طلاق گرفتم بابا چ نفقه و چ مهریه ای😂😂

حواسم نبود فکر کردم نامزد سابقت شکایت کرده عدم تمکین 😂🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

فردا صبح حتما برو پیگیری کن بگو این مشکل پیش اومده ببین قضیه چیه

اره میرم حتما اینم شانس بده منه  غلطی ک ۶ سال قبل کردم امروز یجوری داره یقه منو میگیره 

فقط شما میددنی پرونده ثبت شه برای من پیامک بیاد برای طرف مقابلم ثبت پرونده میره یا نه؟؟

اخه چجوری؟؟؟اسم شاکی منو زده اسم متهم نامزد ۶ سال قبلم چطور همچین اشتباهی شده اخه😭😭

شکایت بخوای بکنی باید خودت باشی سیم کارتت باشه دفتر خدمات قضایی هم بری واقعا عجیبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همونو بگو اصلا هرچی فک میکنم امکان نداره همچین چیزی

اره واقعا خیلی عجیبه نامزد سابقت هم که میگی روانیه نیاد شر درست نکنه برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شکایت بخوای بکنی باید خودت باشی سیم کارتت باشه دفتر خدمات قضایی هم بری واقعا عجیبه

اره خدا کنه اشتباه شده باشه تازه دوتا پرونده بود 

اون یکی رو زد پرونده اصن وجود نداره این یکی رو زده بود درخاست ترک انفاق از طرف من

اره خدا کنه اشتباه شده باشه تازه دوتا پرونده بود اون یکی رو زد پرونده اصن وجود نداره این یکی رو زده ...

مثلاً نگفته بود کی بری دادگاه یا شورا حل اختلاف ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کن برام قبل اینکه همچین ابلاغیه ای براش بره من برم این پرونده رو ببندم بدبخت نشم فقط

انشاءالله که هیچی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40