2777
2789
سلام عزیزمخیلی خیلی قشنگ و زیبا بود متنت💖💖تا حالا از این دید ب سوره ی حمد نیگا نکرده بودمان شاالله ...

سلام. خیلی خوشحالم و خدا رو شاکرم که خوندین و دوست داشتین. منم خیلی به دلم میشینه واسه همین با خدا عهد کردم برای همه بفرستم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری شروع کردید دوست عزیزاگه میشه راهنمایی بفرمایید🙏

شما خودتون همیشه نماز میخونین؟
اگه بله که خوش به سعادتتون خیلی قدرشو بدونین و هیچوقت رهاش نکنین.
اما اگه همیشگی نیست
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.
کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.
بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.
من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.
به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.
همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.
@مینای_بهاری   @ظهور313    ‍ 

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. خیلی خوشحالم و خدا رو شاکرم که خوندین و دوست داشتین. منم خیلی به دلم میشینه واسه همین با خدا ع ...

عزیزممممم❤💋

خدا خیرت بده💚💚💚

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

شما خودتون همیشه نماز میخونین؟اگه بله که خوش به سعادتتون خیلی قدرشو بدونین و هیچوقت رهاش نکنین.اما ا ...

سپاسگزارم دوست عزیز از نظراتتون استفاده میکنم

مانا باشید🌷

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

سپاسگزارم دوست عزیز از نظراتتون استفاده میکنممانا باشید🌷

تشکر میکنم. متن رو کامل خوندین؟