2777
2789
عنوان

وای دارم دست داداشم دیوونه میشم میخواد زن بگیره تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 130 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شما رو از همون اول پیام فهمیدم بسیار منطقی هستین من میگم سن پدرشه بعد خانومی که کلا ۷ سال تفاوت ...

نه به خدا سخته.ما حال اینکه هفته ای یه روز پدر مادرمون را داری کنیم نداریم بعد کی حال داره هر لحظه یکی را داری کنه.وقتی خانم۴۰ سالش باشه آقا ۵۷ سالشه!!!!!

بعد این آقای رویگری میگه نبود انقدر زنش ادعای عشق میکرد!!!چقدر عشقشون زبان زد شد!!!ولی واقعا این ازدواج ها هیجانی هست و عاقبت نداره یا هم همیشه خانم باید سکوت کنه و صداش درنیاد تا تموم بشه!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
متاسفانه مرغشون یه پا داره دیگه ما نصیحتمون رو میکنیم انتخاب با خودشون

الان داغن و توی فاز عشق و عاشقی شدیددد. این دوره گوش ها کاملا کر میشه ...ولی امان از بعدش. مشکلات ریز و درشت شروع میشه. من تیپ جوون پسند دوس دارم،شوهرم تیپ سنگین و خانمی. هر هفته بحث داریم سره این موضوع🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

قطعا نه!

به قول استاد عزیزی اون دیگه میشه والد! 

ایشون میگفتن:

فک کن اون دختر وایمیسته جلو عروسک‌فروشی میگه بریم این عروسکو بخریم ولی پسری که چندین سال باهاش تفاوت داره مخالفت میکنه عین بزرگا میگه نه باید جمع کنیم خونه بخریم :/

ولی اگه فوقش یکی دو سال تفاوت باشه دوتایی میرن تو مغازه با یه خرس گنده میان بیرون :)

ببین مهم تخلاقه الان خیلیاهستن واقعا۲یا۳سال سن اختلاف دارن ولی کارشون به طلاق کشیده ازنظرمن اخلاق خی ...

یعنی اگه داداشش بایه دختر۵ساله هم ازدواج کنه بازم میگی سن مهم نیست؟؟

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

نه به خدا سخته.ما حال اینکه هفته ای یه روز پدر مادرمون را داری کنیم نداریم بعد کی حال داره هر لحظه ی ...

۴۰ و ۵۷ فاااااجعست😑😑😑😑

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببین مهم تخلاقه الان خیلیاهستن واقعا۲یا۳سال سن اختلاف دارن ولی کارشون به طلاق کشیده ازنظرمن اخلاق خی ...

دوست عزیز شما در بهترین حالت تفاوت زن و شوهر هستین ۷ سال واقعا عالیه حق میدم بهتون انشالله خوشبخت باشی ولی ۱۷ سال ابدا منطقی نیست

یه دختر خوب😂😍
من نزدیک 1سال باهاش بودم و بعد هم چند جلسه رفتیم پیش مشاور من تجربمو گفتم شما دیگه داری خیلی بزرگش م ...

الان که سنش خوبه مشکلی نداره 

آینده رو هو در نظر بگیر 

من خواهرم با شوهرش ده سال فاثله داره الان ۱۶ساله ازدواج کردن 

داره کم کم مشکلات اختلاف سنی خودشو نشون میده 

خیلی مشکل زیاد دارن حوصلم نمیشه بگم 

یکییش اینه که شوهرش مدام بهش میگه اره من پیر شدم زشت شدم تو هنوز خوشگلی منو نمیخوای 😑😑

حالا چرا چون یه بحث کوچیک باهم کردن سریع اینو میگه 

یههه عااالمه دیگه هم هست دوست داشتی بعدا بهت بگم