یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما چند جلسه رفتیم چیش مشاور الکی الکی هم نبود همینجوری عقد کنیم
من خودم ۱۱سال از همسرم کوچکترم. اخلاقمون هم بشدددددت با هم مَچ هست. ولی ولی ولی همون اختلاف نسل هامون دمار از روزگارمون دراورده. ماهم کلی مشاور رفتیم...
یه مثال ریززز برات بزنم؟
من عاشق اینم زیر برف و بارون قدم بزنم،توی بازار قدم بزنم،کلی پیاده روی برم موزه برم و... ایشون میگه حوصله داری؟ پاهام درد میکنه بیا بشین با ماشین بریم..
خودت تا اخرش برو
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شما الان تازه نامزدین ۱۵ ساله دیگه که یه پیرمرد ناتوان کنارت راه بره اونوقت میفهمی حتی حوصله حرف زدن ...
من نزدیک 1سال باهاش بودم و بعد هم چند جلسه رفتیم پیش مشاور من تجربمو گفتم شما دیگه داری خیلی بزرگش میکنی مگه میشه ادم حوصله زن و بچشو نداشته باشه عجببب!! ربطی به سن نداره والا پسر عموی من با اینکه 24سابشه و یه بچه هم داره بازم حوصله ندارم حوصله داشتن به سن نیس
ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'
سلامت باشی عزیزم.با ۱۵ سال زندگی مشترک جرات ندارم کسی را نصیحت کنم از بس زندکی ها آبکی شده.نامزدی همه داغن و فکر میکنن تنها کسی که زندگی عاشقانه را پیدا کرده خودشونن.ولی امان از زندکی ها
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️