2777
2789
فکر میکردیم مشاور تحصیلی هست اما مشاور چیزه چی بهش میگن . مثل روان پزشکان هستن از اونا

من گفتم اگه مشاور کنکوره پدر طرفو در بیاره دیدم عه نیس خخخ

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خیلی خوبه خیلی تعریفش شنیدم احساس میکنم مشکلم خوب میشه باهاش

مشکلی نداره 

من مطمئنم بهت میگم 

سک. س و رابطه بخشی از انسانه که 

بیماری های مختلف میتونه روی میل بهش اثر بزاره 

خواسته مطمعن بشه 

بعدشم با مشاور نباید چیزی رو پنهان کنی 

اخه از همین تعجب کردم گفتم شاید مشاور کنکوره داره کرم میریزه منحرفه

نه ، معمولا روانپزشک ها و روانشناس ها میپرسن چون توی بیماری های روان میل جنسی هم به مشکل بر میخوره

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

تاپیک بعدت جواب دادم ولی الان این تاپیکت را دیدم نه واقعا مگر اینکه سک..س تراپیست باشه یا بخاطر مشکلات خانوادگی و رابطت با شوهرت رفته باشی پیشش

البته ما یه بخش داریم برای بررسی تاریخچه افراد،برای تشخیص مشکلشون که اونجا ناچاریم مسائل جنسی را بپرسیم از جمله رابطه با همسر از نظر جنسی سرد شدی یا نه و چندتا سوال دیگه ولی وارد ریز جزئیات نمیشیم طرفم بخواد ادامه بده نمیذاریم خودمون

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

عزیزم بستگی داره مشاور چی هستن چون یه سری کلا سک.س تراپیستن اگه مربوط به این مسائل بهشون مراجعه کردین خب در مورد همینام حرف میزنه نمی دونم چرا همه تو کامنتا گارد گرفتن اگم احساس کردین واقا موذبین ادامه ندین یا با یه خانوم بردارید که راحت باشین 

تاپیک بعدت جواب دادم ولی الان این تاپیکت را دیدم نه واقعا مگر اینکه سک..س تراپیست باشه یا بخاطر مشکل ...

من وسواس دارم زیاد چیزارو چک میکنم درارو گازو وسواس تمیزی خونه و اینا

من وسواس دارم زیاد چیزارو چک میکنم درارو گازو وسواس تمیزی خونه و اینا

میخواسته آموزش روان شناختی بده ولی احتمالا یا حرفه ای نبوده یا به هر دلیل دیگه شما اذیت شدین.

شاید هم واقعا زیاده روی کرده ولی این مسائل را در حد محدود ما مطرح میکنیم.

در هر صورت اگر احساس ناراحتی یا ناامنی میکنی این حست را هم باهاش در میون بذار و بگو راحت نیستی درباره این مسائل صحبت کنی.

و اگر خیلی حس بد داری یا فکر میکنی از حد خودش فراتر رفته برو پیش تراپیست خانوم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...