پرستار ، از شغلم راضی نیستم اما الهی شکر که دستم جلو کسی دراز نیست
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کارمند راضی نیستم دوست داشتم شغل ازاد داشنم مثل سالن ارایشی که پول پارو میکنه نمونش دختر داییم روزی ...
مگه میشه😐روزی ده تا
پس کجان این عروسا
سالنا یکی یکی دارن ورشکست میشن
برات داره لاف میاد ،هزینه اش جور دیگه تامین میشه
بعیدم نیست از حسودی شغل شما اینا بگه
وگرنه آرایشگرها درآمد آنچنانی ندارن مگه اینکه آموزشگاه داشته باشن
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
چطور مربی بدنسازی شدی دانشکاه ترییت بدنی رفتی ؟؟ یا باشگاه رفتی مربی شدی چقدر هزینه باید کنی یونی با ...
من ارشد تربیت بدنی دارم،مدرک مربی گری هم گرفتم و ۱۱ ساله مربیم.الان بخای یه باشگاه کامل و مجهز بزنی میتونی از حداقل ۵ میلیارد تا ۴۰ میلیارد و حتی بالاتر هزینه کنی.اگه بخای ملک بخری که اونم حساب کن.
Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
مگه میشه😐روزی ده تا پس کجان این عروساسالنا یکی یکی دارن ورشکست میشن برات داره لاف میاد ،هزینه اش جو ...
وا پیج داره و هروز استوری عروساشو میزارهبزرگ ترین سالن ارایشی استانمونه چرا لاف میاد خودمون داریم میبینی ورشکست چی میشن مگه ماهی ۱۵ تومن کارمندی حسودی داره پول یه عروسش نیست از اون حرفا بود و به جز عروس ناخن کار سه تا داره و رنگ کار سه تا حدودا بیست نفرفقط دارن براش کار میکنن
مگه میشه😐روزی ده تا پس کجان این عروساسالنا یکی یکی دارن ورشکست میشن برات داره لاف میاد ،هزینه اش جو ...
وبه جز اون فقط نفری صدمیلیون میگیره اموزش میده همیشه بیست سی تا اموزش میده مطمعن باش بهترین شغل دنیا سالن ارایشگری الان برا یه تواد ساده همه ارایشگاه میرن مثل قدیم نیست
وا پیج داره و هروز استوری عروساشو میزارهبزرگ ترین سالن ارایشی استانمونه چرا لاف میاد خودمون داریم ...
گفتم که ،مگه اینکه آموزشگاه باشه
سالنهای با این سابقه اکثرا بیشتر درآمدشون از آموزش هست
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
ان شا الله بهترینها برای خودت و تلاشات رقم بخوره 😍
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )