2777
2789
عنوان

باسیاست ها بیاین چیکارکنم ازرفتارمادرشوهرم بابچم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 70 پست
اولا که اصلامعلوم میس کی برن شایدحالاحالاهاباشن میترسم یجوری وابسته اون شه که منویادش بره

ای بابا مگه خودشون خونه زندگی ندارند؟ من باشم بخواد اذیت کنه تحمل نمی کنم دست بچم می گیرم میرم خونه مادرم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
گفتی ول بودی کلی خندم گرفت.یاد خواهروچیکم افتادم.اونم خیلی ول بود🤣🤣🤣یعنی از خیلی هم اونورترها

من کل بچگیم خونه فامیل گذشت کلا همه میگن شیرین زبونم بودم نوبت میگرفتن برای بردن من 😌😂😂هفته ای یبار خونه پیدام نمیشد من تا ۶ سالگی بابام برام فطریه نداد چون خونه بقیه بودم اونا میدادن😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با مادر شوهرم توی یک ساختمان زندگی میکنیم اونم دختر نداره همیشه میگه از کلاس اول اینو میبرم برای ...

نه بابا مادرشوهرمن اگه ولش کنم همین الان میبرتش ولی واقعامن نمیتونم یشب ازبچم جداباشم نه فقط پیش اون حتی پیش مامانمم نمیتونم بزارم درکل روش حساسم اما نه اینکه بخاد بازی کنه باهاشون وقت بگدرونه حساس نیستم ولی وقتی پیششه اصلا اهمیتی به منوحرفام نمیدا

من کل بچگیم خونه فامیل گذشت کلا همه میگن شیرین زبونم بودم نوبت میگرفتن برای بردن من 😌😂😂هفته ای یب ...

ای جونم خوردنی بودی ها😂ولی خوبه مستقل هستی الان لابد

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من این مدلی دوست ندارم اخه وقتی میبرم خونه مامانم این شکلی نیس کلی بازی ومستقله ولی بحرف منم گوش مید ...

خب بچه است دیگه نمیشه ک زیاد سخت گیری کرد اصلا درکی نداره بچه از اینکه باید ب حرف مامانش گوش بده یا نده 

نمیدونم والا شاید حساس نیستم و برام مهم نیس اشتباه میکنم

ای بابا مگه خودشون خونه زندگی ندارند؟ من باشم بخواد اذیت کنه تحمل نمی کنم دست بچم می گیرم میرم خونه ...

چی بگم والا توتاپیکای قبلم هس برای سرطان پدرشوهرم اومدن اینجا واسه درمان ....

چی بگم والا توتاپیکای قبلم هس برای سرطان پدرشوهرم اومدن اینجا واسه درمان ....

خب سرطان پروسه طولانی داره درمانش خدا بهت صبر بده از دست این مادر شوهر

خب سرطان پروسه طولانی داره درمانش خدا بهت صبر بده از دست این مادر شوهر

کلاکم اوردم ازدستش،حتی برا بیماری شوهرشوگردن نمیگیره شوهرمن تک فرزنده کارشوازدست داد الان بی پولیم ایناکه بماند بالخره باباشه ولی مادرشوهرم اصن بفکر اون نیس که همش درتلاشه بچمه

اتفاقاچون چندباری من اینجوری گفتم بهش حالا هربارمیبینتش میخاد ازراه وابسته کردن بچم بخودش واردشه

بیخیال در نهایت بچه توعه و پیش تو خواهد موند تا تو راضیی نباشی بچت از پیشت جایی نمیره بزار اون حرص بخوره اگه قراره این فکر و خیالارو بکنه 

بعدشم بگو شاید روزی خواستیم بریم مسافرتی جایی چند روز اوردم گذاشتم پیشتون.در کل حرص چیزایی که در نهایت حق توعه رو نخور نمیتونه کاری کنه فقط حرص میخوره خودش مریض میکنه

کلاکم اوردم ازدستش،حتی برا بیماری شوهرشوگردن نمیگیره شوهرمن تک فرزنده کارشوازدست داد الان بی پولیم ا ...

بشین با شوهرت صحبت کن زمانی که آرومه بگو ما آینده میخوایم بچه ما همین طور باید بری سر کار بیمه داشته باشی نمیشه که بی پول زندگی کرد

بشین با شوهرت صحبت کن زمانی که آرومه بگو ما آینده میخوایم بچه ما همین طور باید بری سر کار بیمه داشته ...

توتاپیک قبلم راجب این موضوع صحبت کردم همه ریختن سرم که وظیفشه پسرشه کارشوهم ازدست بده نبایدچیزی بگی

ازونطرفم مادرشوهروپدرشوهرم اینقداشک ریختن جلوشوهرم 

شوهرم کم اورد گفت بزا ببرم بیارم بابامودکتر چندروزدیگه نگن براباباش کاری نکرد یسال بیکاربودبسختی چندماهه کارپیداکرد که الان اونم ازدست داد مستاجریم یماه دزگم ازین خونه بایدبلندشیم

من با مادر شوهرم توی یک ساختمان زندگی میکنیم اونم دختر نداره همیشه میگه از کلاس اول اینو میبرم برای ...

مادر شوهره منم میگه این ماله منه شما برای خودتون یکی دیگه بیارین😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜