2777
2789

تو مناسبت ها برو طلای سنگین بخر، یا بگو بجای پس انداز تو بانگ یه سکه یا طلای کوچیکه بخریم ارزشش می‌ره بالا.

به خرج میوفته ولی سرمایه ست اگه ته کارتش پول نباشه چی میخواد خرج کنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید میخواد سوپرایزت کنه الکی گفته واسه خواهرم....

نه وسایل خونه هست

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بد عادتش نکن.

روم نمیشه رو بزار کنار ک بعدا چوبشو میخوری

مامانم سرزنشم میکنه رو بزار کنار بگو ببین داره برای فلانی خرج میکنه ! مامان گلم عشقمی میدونم تمام حرفات ب صلاح منه ولی این مورد رو لطفا بزار ب عهده خودم...

میری بیرون بگو فلان چیز رو نیاز دارم

آرایشگاه میخایی بری با ناز عشوه بهش بگو بگیر

زنی ک خرج نداره ارج نداره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نه وسایل خونه هست

نذار پول دستش بمونه براش قسط درست کن وام بگیرید و....

همسرمنم اینجوری بود اونقدراوایل ازدواج قسط وقرض درست کردم پولی نموند ببخشه 

الان دیگه رهاش کردم درحد خودمون داریم دیگه 

تا پول دستش میاد برین وسیله بردارین بقیه شو چک بدین 

تا پول نمونه ببخشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نذار پول دستش بمونه براش قسط درست کن وام بگیرید و....همسرمنم اینجوری بود اونقدراوایل ازدواج قسط وقرض ...

از پیجای اینستا میخوام سفارش بدم ولی مامانم میگه حضوری بهتره بخرین

چجوری قسط درست کنم براش؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بد عادتش نکن.روم نمیشه رو بزار کنار ک بعدا چوبشو میخوریمامانم سرزنشم میکنه رو بزار کنار بگو ببین دار ...

نمیدونم باید برای چیا پول خرج کنم🤕🤕

نمیدونم باید برای چیا پول خرج کنم🤕🤕

لباس بیرون و کفش

کافه رستوران 

کلاسی اگه میری

آرایشگاه

هزینه های شخصیت مثل کرم لوازم آرایش و....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
از پیجای اینستا میخوام سفارش بدم ولی مامانم میگه حضوری بهتره بخرینچجوری قسط درست کنم براش؟

وام بردار

مثلا حتی اگر وام نمی تونیدازبانک  برداری بگو فلان دوستم وام خونگی داره ماهی اینقدر قسط 

خودت پولها رابگیر بزن کارتت تویک حساب که بشه وام بگیری حسابتون کارکنه بعد وام بردارین 

یاذاریک حساب که سودبیاد روش

مثلا الان پاسارگارد طرح داره یک ماه پول بذاری بهت سود میده

زیاد نیست ولی بهتر ازهیچی هست 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

لباس بیرون و کفشکافه رستوران کلاسی اگه میریآرایشگاههزینه های شخصیت مثل کرم لوازم آرایش و....

لباس و کفش چندتا محصول پوستی تو همین ماه برام خریده

ارایشکاه کاری ندارم که برم🤕

دیگه چکارا کنم

وام بردارمثلا حتی اگر وام نمی تونیدازبانک برداری بگو فلان دوستم وام خونگی داره ماهی اینقدر قسط خودت ...

چطوری سود میده عزیزم میشه توضیح‌بدی

لباس و کفش چندتا محصول پوستی تو همین ماه برام خریدهارایشکاه کاری ندارم که برم🤕دیگه چکارا کنم

مسافرت برو

وسیله های خونه تون رو تکمیل کنید

اگه خونه نداره بقول دوستان وام بردارید و تشویقش کن خونه بخرید

تو گوش با لحن خوب قشنگ بگو بفکر زندگی خودمون باش خونه بخریم فلان ماشین رو بخریم

مسافرت برووسیله های خونه تون رو تکمیل کنیداگه خونه نداره بقول دوستان وام بردارید و تشویقش کن خونه بخ ...

خونه داریم عزیزم

فقط وام کردن منظورتون چیه 

نمیدونم یعنی چی چجوری باید وام برداریم میشه توضیح بدی

و جدا از وام خودشم قسطداره ولی بازم خرج بقیه رو میده