کابینتهای قبلیم فلز بود پهن کرده بودم اینارو باید پهن کنم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ام دی افه؟من زیر قابلمه ها که پهن کردم.چون هرچی قابلمه رو میکشی بیرون سیاه میشه و رد نیفته.زیر وسایل خوراکی مثل زب انار و..هم پهن کردم.چون اونام کثیف میکنند.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من پاک چوبه هیچی پهن نکردم ظرفارو گذاشتم رو همون چوب
حسب ی نداره
نمیدونم چرا یطوریه حس میکنم ولی باز انقدر زیاده بخوام بخرم کری هزینش میشه
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من پاک چوبه هیچی پهن نکردم ظرفارو گذاشتم رو همون چوب
حس بدی
برای من چوبیه نه داخلش نمیزارم ، با یه پارچه و اتکم پاک میکنم داخلشو. فقط مراقب باش چیزای روغنی و آب ...
پس برا کابینتهایی ک وسایل اینجوری نبخرم فقط بقیه رو نه