2777
2789

بعضی خانوما خودشون هنجنس های خودشونو تحقیر و بی ارزش میکنن.اونوقت از اقایون و از جامعه چه انتظاری داریم برامون ارزش قائل شن..مثلا یه بلاگری بود دو تا دختر داشت عکساشونو گذاشته بود بعد یه خانمی اومده بود کامنت گذاشته بود خاک تو سرت عرضه نداشتی یه پسر بزایی🙄یا مثلا یکی باردار بود با ذوق و شوق منتظر اومدن دخترش بود یکی نوشته بود همچین خوشحاله انگار سه قلو پسر میخواد بدنیا بیاره...یکیشم تو اقواممون یه خانومی دو تا دختر داشت ناخواسته دوباره باردار شده بود بعد مامانش و مادرشوهرش میرفتن استخاره بگیرن ببین اگه خوب بود یعنی پسره اگه بد اومد یعنی دختره و سقط کنن😔یابعضی خانوما مثلا میخوان در حق کسی دعا کنن میگن خدا ایشالا بهت پسر بده..واقعا چراا؟؟؟

دلم میگیره این چیزارو میبینم.کاش خدا به هر کسی بچه نده فقط به اونایی که واقعا لیاقتشو دارن بچه بده

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

ببین خانم های ما به خاطر سرکوب شدن های مداوم و عدم داشتن احترام و حق و حقوق مساوی با مردها به سدت حسود و بی اعتماد به نفس هستن

دلیلش اینه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر اطراف ما این طرز فکرا از بین رفته🤲

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

باید بهشون گف مگه ملکه اید که نگران پسرید تا بشه پادشاه

دختر و پسر هردو نعمت خدان

اتفاقا علم ثابت کرده مردای قوی احتمال اینکه جنسیت بچشون دختر بشه بیشتره

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

ناراحت نباش کم کم نسل این طرز فکرا منقرض میشن

حالا بذار آخر زورشونو بزنن ولی بجایی نمیرسن خیالت راحت 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
ایرانه دیگه توقع داری درست بشه؟😂😂😂هنوز تو عهد جاهلیت هستن بعضیا که بین دختر و پسر فرق میزارن

الان چه ربطی ب ایران داره عزیزم ؟ مثلا بری دبی بگی بچت دختره کل میزنن برات ؟

منم خیلی بدم میاد از این نوع رفتارا 

همه زن ها یک مدل نیستن همه مردا هم یک مدل نیستن 

طوری رفتار میکنند انگار آدما نوشابه ان همه زنا پپسی بدون تفاوت همه مردا کوکاکولا بدون تفاوت بابا دستگاه کپی ک نیست.

دو نفر دوقلو یکسان نیستند چ برسه چند میلیارد آدم.

آقا هستم
ببین خانم های ما به خاطر سرکوب شدن های مداوم و عدم داشتن احترام و حق و حقوق مساوی با مردها به سدت حس ...

خانومهای پر اعتماد به نفس و موفق هم زیاد داریم

این یه چیزیه که جا افتاده و به نظرم صدا و سیما هم خیلی داره بهش دامن میزنه

واسه همین خیلیها فکر میکنن پسر بهتره و علتشو خودشونم نمیدونن

پروفایل عکس خودم نیست