2777
2789
عنوان

از درس نخوندن خسته شدم

48 بازدید | 6 پست

من پایم قویه ترازام خیلی خوبه هوشم عالیه  ولی امسال انگار طلسم شدم خیلی دستوپا شکسته میخونم. دیگه خسته شدم همش میخوام شروع کنم یکچیزی مانع میشه بازم نوسانی میشه درس خوندنم. درسته ترازام هنوز افت نکرده ولب این کارام اخرش خودشو نشون میده نمیدونم چیکار کنم. برنامه بی نقصی هم میچینم همیشه

منم از وقتی تعطیل کردن مدارسو اینجوری شدم😂

من از وال تابستون 

بابام حتی واسم خونه اجاره ثرد بخونم ولی من درست استفاده نکردم خاک تو سرم. من نمیتونم بابامو ناامید کنم اصلا نمیتونم. بابام خیلی بهم امید داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوزادهمی هستی؟ 

چه رشته ای؟ 

منم همینجوری بودم یک دوره 3.4 ساعته خریدم حتی برای دانش آموز ضعیف هم سیر تا پیاز جمع بندی دی ماهو توضیح داد خیلی کمکم کرد الان 2.3 روزه دارم اجرا میکنم

بخوای بهت میفروشم چون الان فروشش بسته شده دیگه ولی من دانلود شده شو دارم 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

اره دوازدهمی نه مرسی من کلا اعتقاد ندارم به این چیزا مشغولم میکنن

ولی خیلی خوب راهو نشونم داد واقعا هیچ سردرگمی برای برنامه ریزی و.. برام نزاشت

هر طور راحتی

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد