2777
2789
عنوان

قراره ازین ب بعد سلییطه بشم🙂

105 بازدید | 9 پست

سلیطه ن ب معنای بد ها

متظورم زنایی هست ک بلدن چطور رفتار کنن ک به خواستهاشون برسن

حالا اونایی ک بلدن بگن یکم یادم بدن

مردی ک برات خرج میکنه در حد متعادل(یعنی اصلا خسیس نیست)

کادو ایناهم میگیره

ولی از خرید طلا متنفره و تو یک سال عقد حتی ی صوتم برات نخریده(با این ک بارها بهش گفتم خیلی دوس دارم و خوشحالم میکنه)

میشه به راه راست هدایتش کرد ؟جوری ک مثلا همون هدیه رو ب جاش کارت پارسیان بگیره؟🥲

راهش چیه خانومای قری و با سیاست🥲😂😍

وقتی همه جا تاریکیسیت ؛دوباره بنگر شاید نور خود "تو" باشی☀️🌻

منظورت سیاست بود میدونم . ببین منم توی دوران عقد به  خاطر وابستگی زیاد شوهرم به مادرش و فوضولی و حسادتش هیچی برام نخرید حتی سرویس طلای عقدو نشون دادن و تمام . هیچی بهم ندادن نه عقد نه پاتختی همه خرجی که برام کردن حلقه عروسی ، لباس عروس و مراسم بود و تمام . تماااااااااام . اما من توی زندگی انقدر با شوهرم رفیق شدم انقدر باهاش همراه و همدل شدم آدمی که از ترسش همه چیزش به نام مامانش بود نصف خونه و 1 ماشین زد به نامم . اگه میدونی آدم خوبیه آدم زندگیه صبوری کن بذار بفهمه تو خودشو میخوای  نه چیزی دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت سیاست بود میدونم . ببین منم توی دوران عقد به خاطر وابستگی زیاد شوهرم به مادرش و فوضولی و حسا ...

ادم خوبیه خانوادشم مشکل ندارن نمیدونم چرا متنفره از خرید طلا😐

گیر نده به این 1 مورد بیشتر از اینکه ذهنت درگیر خرید طلا باشه رفیقش شو اون موقع دین و دنیاش تویی

چجوری رفیق شم یعنی حرص میخورم از بعضی کاراش زیادم قهر میکنم