2777
2789

خوشبختانه تاپیک سرکاری هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میگ ارزوی دانشگاه دارم و ده سال بعد ممکنه تموم کنم خدای نکردی

خاهر همه چیو خوندم گوگل بیماریش هیچ درمانی نداره خیلی سخته الان سرم درد میکنه همش گریه کردم مادرم بهم شک کرده 😭😭😭خانوادمون بفهمن همه ازم فرار میکنن منم که جون بودم خامتمه میدم به این زندگی چون از اولش این زندگی حقم نبود اخه چرا من 😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگ این بیماری از پا درمیاره منو فقط با قرص هاش میشه بیماریو به تویق انداخت فقط میتونه ۵ سال دیر ...

یه نشونه بده باور کنیم حرفات راسته

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
تو مدرسه بهم زد من جلوی اب خوری بودم بی پدر مرده خداازش نگذره اومد فروکرد کمرم منم گفتم چرا زدی گفتش ...

بابا ولمون کن چی داری میگی ؟؟؟؟ سرنگی که بهت زده باید آلوده به HIV میبود و باید خیلی سریع میزد یعنی زمان زیادی از الوده بودنش نگذشته باشه . چرا عین بچه دبستانیا داستان سرایی میکنی

رسید آزمایشگاه که رفتی آزمایش اچ آی وی رو دادی بفرس

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
تاپیک های قبلی گفتی سوزن زدن بدنتمگه شهر هرته؟دشمنت بود طرف؟

طرف من چه بدونم قبل من به چند نفر سوزن زده یانه؟ و اومد زد بدنم اصلا چرا باید سوزن بزنه خب دوست داشت بی پدر مونده منم مریض کنه 

نگرفتم زنگ زدن گفتن باید بیایی تکرار کنی

جواب آزمایش رو نمیگم 

بلاخره یه قبضی رسیدی چیزی بهت دادن که تاریخ جواب آزمایش توش هس

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.