2777
2789
عنوان

درد و دل مردهای آشپز

495 بازدید | 43 پست

سلام به همه امیدوارم همیشه روبه جلو حرکت کنین و شاد و سرزنده باشین 😎😊

من حدود ده سال میشه که آشپزم 😋و واقعا چون علاقه ام بود با عشق توش جلو رفتم خداروشکر همه عاشق دستپختمن اما می‌خوام بگم ک از نگاه سنگین آدما یکم اذیت میشم😔 وقتی مخصوصا میگن این کار مردونه نیست😞 اما اشکال نداره همون‌طور که کسی که تعویض روغنی داره دستاس سیاه میشه منم باید این نگاه های سنگینو مثل اون سیاهی تو زندگیم بپذیرم. ممنون از اینکه همراهم این چند ثانیه بودین و نوشته م رو خوندیم♥️🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

خوشبحال زنت

خدافز

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

خب اره واقعیت اینه که مردونه نیست چون اشپزی و کارای هنری کلا انرژی زنانه و افرودیتی دارن

ولی خب شما دیگه علاقت به این سمت بوده و علاقه باعث موفقیت تو هرکاری میشه پس همون راه خودتو ادامه بده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب اره واقعیت اینه که مردونه نیست چون اشپزی و کارای هنری کلا انرژی زنانه و افرودیتی دارنولی خب شما د ...

دیگه سکم زن و مرد نداره، مثل قنادی اونم بگیم مردا شیرینی فروشی نداشته باشن؟ 

دیگه سکم زن و مرد نداره، مثل قنادی اونم بگیم مردا شیرینی فروشی نداشته باشن؟

حرف منو متوجه نمیشی مجبور نیستی ریپلای کنی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم