2777
2789
عنوان

خانما برم دت اول بنظرتون بیاید اسکرین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 192 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اصلا سیاست نداری دختررر

چرا گفتی بخاطر تو فقط میخوام بیام???

نگذار فکر کنه اویزونشی و مشتاااااقی

بگو مثلا فلان روز میام کتابخونه بعد اون دلش خواست پیشنعاد دیدار میده اینجوری میفهمی که اونم بهت حس داره یا نه??? تازه باید معطلشم بکنی دختر که عکس العملشو ببینی

ولی طبق حرفهای خودت ب نظرم اون بعنوان ی دوست معمولی باهات چت میکنه ولی تو خیلی مشتاقشی بدجور کراشی روش

تکلیف این رابطه رو زودتر مشخص کن موقعیت هاتو از دست ندی ی وقت با خیالبافیات....

تو دانشجو معلمی چقدر اعتماد بنفست پایینه دختر

اسی اصلا سیاست نداری دخترررچرا گفتی بخاطر تو فقط میخوام بیام???نگذار فکر کنه اویزونشی و مشتاااااقیبگ ...

همون روز که می‌خوام برم بهش میگم که من فلان روز کتابخونه دانشگاهم بعد دقیقا میمونم اگه اون گفت قصد دارم ببینمت میگمش باشه و اینا 

هر ساعتی هم گفت من میگم اون زمان تایم مطالعه منه یه ۱۰ دقیقه بعدش میرم 

خوبه؟!

همون روز که می‌خوام برم بهش میگم که من فلان روز کتابخونه دانشگاهم بعد دقیقا میمونم اگه اون گفت قصد د ...

ب نظرم قراری که اون روز گذاشتی کلا کنسل کن ی روز دیگه بهش بگو میخوام بیام دانشگاه ی کاری دارم یا همون کتابخونه میام درس بخونم ببین اون میگه میخوام ببینمت یا نه???

باید پیشنهاد دیدار از طرف اون باشه اول تا مطمین بشی اونم بهت حس داره یا نه

ب نظرم قراری که اون روز گذاشتی کلا کنسل کن ی روز دیگه بهش بگو میخوام بیام دانشگاه ی کاری دارم یا همو ...

یه چی بگم اون یه استان دیگست 

و منم یه شهرستان دیگه 

اما موقع امتحانا دیگه هردومون میایم شهر خودمون بعد اینجوریه که فورجه امتحانا من 

میشه امتحانا اون 

کلا اینجور نیست که اون همیشه باشه یا من همیشه باشم