2777
2789
عنوان

خانما برم دت اول بنظرتون بیاید اسکرین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 192 پست
چطور معطل کنم؟مثلا بگم فلان ساعت بعد دیرتر برم؟!

امتحانش کی تموم میشه 

10 تو بگو

10 نیم

بعد 10 45 برو  اینجوری مثلا

ببین وای میسه غر میزنه چی میگه

بعد تند تند پیام نده ببین اونم مشتاقه توعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم وقتی گفت فلان بازه زمانی میگفتی عه من تو فلان روزنزدیکای دانشگاه یکار دارم میام پس یه سر

نه اینکه بگی بخاطر تو میام اینهمه راه و برمیگردم

اما در کل پیشنهاد از اون بوده

بنظرم برو

بعد ها پشیمون نشی چون میگی خیلی دوستش داری

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

امتحانش کی تموم میشه 10 تو بگو10 نیمبعد 10 45 برو اینجوری مثلاببین وای میسه غر میزنه چی میگهبعد تند ...

امتحانش اون روزی که من می‌خوام برم ساعت ۱۱ شروع میشه دیگه احتمالا تا ۱۲ 

متاسفانه ساعت ۱۲ من به هیچ بهونه ای نمیتونم دانشگاه باشم😥🤦🏻‍♀️

به اوضااااع خرابیه

بنظرم وقتی گفت فلان بازه زمانی میگفتی عه من تو فلان روزنزدیکای دانشگاه یکار دارم میام پس یه سرنه این ...

اگه توجه کردید بهش گفتم چند روز قبل اومدم برای اینکه مطالعه داشته باشم اونجا 

الآنم میتونم به همین بهونه برم هوم؟ اصلا بنظرتون برم تو کتابخونه🙄

اگه توجه کردید بهش گفتم چند روز قبل اومدم برای اینکه مطالعه داشته باشم اونجا الآنم میتونم به همین به ...

عزیزم بنظرم رک‌ بگو بخاطر دیدنت اومدم

تا اونم یه دل بشه اگ میخادت اعتراف کنه اگرم اعتراف نکرد یکم سرد شو تا بازم اگ‌ میخادت اعتراف کنه اگ بازم نکرد بیخیالش شو

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

[QUOTE=365513509]اره مثلا من باشم  میگم بهتر نیس یجای بهتر همو ببینیم چون من دانشگاه کاری ندارم اینطوری بعد ...[/Q پ کلا قرار دانشگاه رو کنسل میکنم...

حوصله ندارم بخدا اینطوری 

[QUOTE=365513509]اره مثلا من باشم میگم بهتر نیس یجای بهتر همو ببینیم چون من دانشگاه کاری ندارم اینط ...

اره دیدم یکم زیاده روی میشه  

همون دانشگاه برو ببین فازش چیه قصدش چیه 

چی میگه

عزیزم بنظرم رک‌ بگو بخاطر دیدنت اومدمتا اونم یه دل بشه اگ میخادت اعتراف کنه اگرم اعتراف نکرد یکم سرد ...

بله 👌🏻

درست میگید شما حالا بازم فکرامو میکنم اما احتمالا همین کاری که شما گفتید رو انجام میدم 

فقط یعنی اینجوریه که رفتم زود بگم بخاطر دیدن شما اومدم ؟! 

یا همینکه تو چت گفتم کافیه دیگه ؟