2777
2789

اول بگم من ۱۶ سالمه و از طبقه ی معمولی رو به پایین

یه اقای ۳۵ ساله که دو تا طلافروشی و چند تا فروشگاه تو شهرمون داره و تو پارکینگ خونه اش پورشه و بی ام و و .. پارکه رو رد کردم

این اقا بخاطر قیافه و ثروت و اسم و رسمش کراش همه ست

محاله به کسی پیشنهاد بده و جواب رد بشنوه

تو اینستا عکسامو دیده بود اومد بهم پیشنهاد داد دروغ چرا منم خوشم اومد ازش

یه روز باهاش حرف زدم بعد بلاکش کردم چون شخصیت خیلی مضخرفی داشت و همش بحثو به جاهایی میکشوند که نباید

ترسیدم بلایی سرم بیاره به مامانم گفتم اونم گفت دیگه باهاش حرف نزن خطرناکه این

بلاکش کردم ولی میترسم بعدا پشیمون شم☹️

کار خوبی کردم ردش کردم یا خاک تو سرم؟

همه آرزوشونه این آدم بیاد سمتشون اونوقت من ..

البته من میدونم میخواست سو استفاده کنه وگرنه عمرا بلاکش میکردم 

لطفا نگید بخاطر هوس میخواستت چون خودم میدونم فقط میخوام مطمئن شم کارم درست بوده چون بخاطر پولش یکم ناراحتم🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خواستگار نبودااااا😐😐😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

حس ادمابهشون دروغ نمیگه اگه بهش حس خوبی نداری اعتمادکن تجربه من بودمنم بخاطرپول باشوهرم ازدواج کردم ازاول حس خوب نداشتم بخاطررفتاراش بعدباخیانتاش نابودشدم الان بادوبچه اواره پولشم که زهرمارم کرد

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️