2777
2789
عنوان

طلا 5 میلیونم رد کرد

159 بازدید | 10 پست

اونوقت یه عده بی عرضه میخواستن امروز ارز پاشی کنن طلا بیاد پایین بدتر رکب زدن و بالا بردن دولت که دزد باشه این میشه دیگه فقط فمر پر کردن جیبشونن فکر ملت نیستن که با این روند دلار پس فردا لنگ یه لقمه نون میخوایم بشیم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

😔🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرمی یک میلیون هم زیاده

بخدا زیاده 5 میلیون گرمی چه خبره از پارسال هر گرم بیشتر از 2 برابر شده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

سال ۹۸ گرمی ۵۴۹ بود🤕

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

سال ۹۸ گرمی ۵۴۹ بود🤕

خدا شاهده آدم میمونه تو کار این طلا و دلار ول کردن اصلا مملکتو به حال خودش 

خدا شاهده آدم میمونه تو کار این طلا و دلار ول کردن اصلا مملکتو به حال خودش

لامشب رو قیمت خوراک و پواک هم تاثیر گذاشته ،درد بگیرن هر روز داریم سخت تر زندگی می‌کنیم 

آره والا

وقتی آدم میناله، دردش ۴ تا النگو و گوشواره که بکنه تو چشم بقیه نیست، دردش قیمت همه چیز هست. تخم مرغ گرون شده، میگن بخاطر دلار هست، آخه لامصب! دون مرغ و خروس هم نمیتونین تامین کنین؟؟؟!!! خودکفایی تو چی داریم؟؟؟ 

حرف هم نزنیم، آدم خفه میشه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.