2777
2789
عنوان

جاریم زد در خونه رو شکست

239 بازدید | 20 پست

جاری من نیست جاری خواهرمه ولی رفتارش خیلی برام عجیبه

تازه یک ساله ازدواج کرده وضع مالیشون خوب نبود با ۵ تومن درآمد زندگی میکردن زودم بچه اورد حالا همش به شوهرش میگه باید پدرت خونه رو بزنه به اسم من 

میگه از خانوادت بدم میاد نمیخوام بیان خونه من(کاملا بی دلیل) و سر همبن موضوع ها زده در خونشونو شکسته شیشه ها رو شکسته😐هرکس هم میره حتی دست نمیده به زور یه چایی میاره بعد اخم میکنه روشو برمیگردونه بدش میاد به بچش دست بزنن و.. با لباس خونگی با لباس خیلی کهنه میاد جلو بقیه درحالی که شوهرش خیلی دست و دلبازه و واقعا برام عجیبه

برات عجیب نباشه

خوب دیگه رد داده

وقتی بدون هیچ فکری ازدواج کرد و بعدش با حماقت بیشتر بچه آورد باید فکر اینجاش رو هم می کرد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درکش میکنم از بی پولی زده به سرش!!! با پنج میلیون چطور همسرش دست و دلبازه؟!

والا همینو بگو

دست و دلباز هم باشه وقتی چیزی نداره بده چه فایده داره

برات عجیب نباشهخوب دیگه رد دادهوقتی بدون هیچ فکری ازدواج کرد و بعدش با حماقت بیشتر بچه آورد باید فکر ...

آخه جالب اینجاست ۳۵ سالش بود که رفتن خواستگاریش و هیچ خواستگاری نداشته خیلی رفتار خوبی داشتن و میگفتن هرچی شما بگین همونه🥴

آخه جالب اینجاست ۳۵ سالش بود که رفتن خواستگاریش و هیچ خواستگاری نداشته خیلی رفتار خوبی داشتن و میگفت ...

چه ربط به سنش داره

خواستگار هم از کجا می دونی نداشته

اگر انقدر از خودش گفته بوده که می دونن خواستگار نداشته و میگفته هرچی شما بگید واقعا براش متاسفم 

انقدر خودش رو کوچیک کرده که خشمگین شده و الان زده به سرش

درآمد باباش ۵ میلیون بود الان دیگه ازدواج کرده

اهان خب اگه تاپیکت واقعی هست ایشون خب از زمان زندگی خونه پدرش کلی تروما داره و این ها رو باید حل کنه اون که این مدل رفتارها رو داره بیش از هر کسی خودش در عذابه ولی شما هم کاری ازتون برنمیاد!!!لطفا دخالت نکنید باید خودش متوجه بشه اطرافیان باید تنهاش بذارن تا به خودش بیاد و دنبال درمان بره و البته ممکنه اتفاقات بدی هم بیفته که امیدوارم نیفته

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰