2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم نمیخام با مامانت زندگی کنم ک فکر نکنه بدجنسم 🫠🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 112 پست
میخام خودم بزنم به نفهمی مثلا بگم من اصلا فکرشو نمی‌کردم تو بخوای با هم تو یه خونه باشیم نهایتش دو ط ...

همینو بگو.بگو اصلا تو مخیله م نمی‌گنجید مگه میشه اصلا تو یه خونه برا همین اونوقت که گفتی ذهنم رفت سمت دو طبقه توی یه ساختمون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اگه میخواستم با مامانت زندگی کنم خب چه کاریه میمونم پیش خانواده ی خودم!! زندگی مشترک اسمش روشه

اونوقت همسرش نمی گه پس چرا وقتی شرایطم رو گفتم قبول کردی؟! مگه چاقو بیخ گلوش گذاشته بودن؟!!

این مسائل خیلی مهم هستن و نباید بدون فکر و سنجیدن کافی شرایط قبول یا رد کرد!!

همینو بگو.بگو اصلا تو مخیله م نمی‌گنجید مگه میشه اصلا تو یه خونه برا همین اونوقت که گفتی ذهنم رفت سم ...

بنظرت خودم بزنم به نفهمی بهتره یا بگم اون موقع نمیدونستم این اشتباهه الان فهمیدم بیا یه فکری براش بکنیمم؟؟

لعنتی عوض شو 

اونوقت همسرش نمی گه پس چرا وقتی شرایطم رو گفتم قبول کردی؟! مگه چاقو بیخ گلوش گذاشته بودن؟!!این مسائل ...

درسته 

ولی واقعا سخته حتی توی دو طبقه ی جدا هم سخته چه برسه تو یه خونه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ببین هرجور میتونی قبول نکن ها، ادم با مادر خودشم نمیتونه یه جا بمونه چه برسه به مادرشوهر.

بنظرت خودم بزنم به نفهمیدن بهتره یا بگم اون موقع نمیدونستم این اشتباهه الان فهمیدم که خیلی بده بیا یه فکری براش بکنیم؟؟

لعنتی عوض شو