2777
2789

قصدم اصللااااا مقایسه نیس

فقط میخام بدونم ک کسی هس اولین یلداش باشه

و طلا نگرفته باشن براش؟

اخه هرعکسی اینجا میبینم طلا اوردن

برا من طلا نیاوردن

لطفا فقط همینو جواب بدین 

شوهر من نداشت واسه منم زیاد مهم نبود مامانم دوتا النگو گرفت نازک داد به شوهرم گفت تو بیار پیش بقیه بگن خریده

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من نداشت واسه منم زیاد مهم نبود مامانم دوتا النگو گرفت نازک داد به شوهرم گفت تو بیار پیش بقیه ب ...

عزیزم ناراحت نشدی خونوادش کمکش نکردن؟

خودش ی ذره پس انداز نکرد ک بتونه برات کاری کنه

اینا ناراحتت نمیکنه؟

تازه یلدا هیچ دبروز دیدمش بغض داشت میگفت روز دختر شد گفت توکه دیه دختر نیستی زنی زوز زنم شد میگه هنو نرفتیم زیر سقف زن نیستی که دختری میگه حتی یه شاخه گلم نداد حتی به روی خودسم نمیاره تو مناسبتا

تازه عروس نیستم ولی طلا گرفتم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ما کلا رسم یلدا نداریم ، برای منم اصلا یلدا چیزی نیاوردن . ما عید نوروز و تولد و روز زن رو هدیه میگیریم 😄😄😄

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
تازه یلدا هیچ دبروز دیدمش بغض داشت میگفت روز دختر شد گفت توکه دیه دختر نیستی زنی زوز زنم شد میگه هنو ...

چ زرنگ😂😂😂

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ببین اگه داشته باشه نده اره ولی بدونی نداره خب نباید انتظار داشته باشی

متوسطه

من میگم میتونس از ماه های قبل از حقوقش کنار بزاره خب

ما الان ی گردنبند برا مامانم گرفتیم ۱۲ تومن اینا شد

نمیتونس ینی تو دوماه جمع کنه🥲