یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تنها نیستی عزیزم منم تو دانشگاه معروف بودم به تن فروشی اصلا نمیدونم از کجا در اومده بود
😐😐😐😐😐
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
میگفتن پول میگیره و ... 😪 فقط بخاطر اینکه یه سری ها رو ادم حساب نمیکردم
ببخشید زن ها میگفتن یا مردها،من چند تا مرد ابروم برده دلم برا خودمو شوهرم میسوزه چون دوتامون پاکیم ،حالا ب ریش شوهرم میخندن فقط چون تنها میرفتم بیرون قضاوتم میکردن
ببخشید زن ها میگفتن یا مردها،من چند تا مرد ابروم برده دلم برا خودمو شوهرم میسوزه چون دوتامون پاکیم ، ...
پسرا و دخترا همشون ، بعضیا هم به دوستام میگفتن با فلانی نگرد اینجوریه بعد دوستام میگفتن ما همیشه باهاش در ارتباطیم جز شوهرش تلفنش زنگ نمیخوره ولی کم کم دور شدن ، سالها میگذره از اون دوران