2777
2789
عنوان

برای بچتون چمدان کودک خریدین

207 بازدید | 27 پست

میخوایم بریم مسافرت

نمیدونم واسش بخرم یانه

شما خریدین؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشه؟

من ۳ سال به بالا خریدم که مستقل باشه تا جایی هم که شد کمکش نکردم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

نه. اگه بیشتر از یه بچه داری میتونی برا هردو‌یدونه بگیری وسایل خودشون رو بذارن.برا یه بچه هزینه اضافه و تجملاته

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نداره ولی بهونه اشو گرفته مسافرت بعدی باید براش بخرم

میترسم بخریم خودمون گیرش باشیم

دو تومنه می ارزه بنظرت پولشو بدیم🤔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چند سالشه؟ اگر دلش خواسته و در توان دارید براش بخرید اگر خیلی کوچیکه مثل دختر من بزارید بزرگتر بشه ب ...

۵سالشه

چند سالشه؟من ۳ سال به بالا خریدم که مستقل باشه تا جایی هم که شد کمکش نکردم

۵سالشه 

دوس داشت؟

نه بابا برا چی چند سالشه ؟ وسایلش رو بزارید با خودتون بارتون سنگین میشه اونجوری ولی ی کوله خوشگل برا ...

اخه کوله مدرسه داره

میدونی من خودم بیشتر عاشق این جینگولیجاتم🤣

وگرنه بچم تو این فازا نیست🥴

میترسم بخریم خودمون گیرش باشیمدو تومنه می ارزه بنظرت پولشو بدیم🤔

منم دلم نمیاد دو تومن بدم ولی شوهرم میگه میخرم براش

دختر من مستقلم نیست میدونم بخرم براش خودم باید وسایلشو جمع کنم خودم دستم بگیرمش میشناسمش دیگه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد