2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون دلت میخواد باهاش میتونستی بری

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
برا دوس پسرتونم میخواین تعیین تکلیف کنین؟مگه مامانشی

مگه مامانشی چیه!!؟

منم شوهرم تو دوران دوستی دوس نداشتم یسری کارارو انجام بده یا دوسداشتم هرجا میره بهم بگه مشورت کنه اونم همینطور.. شاید قصدشون جدیه

کشته مرده ی راهنماییاتونم

راهنمایی بود؟

ارتباط حرف من ب شما چیه؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
مگه مامانشی چیه!!؟منم شوهرم تو دوران دوستی دوس نداشتم یسری کارارو انجام بده یا دوسداشتم هرجا میره به ...

چون تو دوست نداشتی ینی روندت خیلی درست بود؟؟؟؟

الان چه ربطی به شوخی و جدی بودن رابطه داره!

اون پسره خودش ادم نیس؟ حق انتخاب و لذت بردن از زندگیشو نداره؟ حق نداره با دوستاش یه سفر بره و خوش باشه؟

لابد اسم این رفتاراتونم میذارید عشق و علاقه 

تو همسرش نیستی خانوم تو در اصل با این رفتارا مامانشی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نامزدم نیست دوست پسرمه

فقط اونجا دارک شد گفتی نامزدم نیس دوس پسرمه.... خودت جواب خودتو دادی

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

اووو چقدر حساسی دختر اینجوری روان خودتو آسیب میزنی 

فردا ازدواج کنی از خداته بره بیرون دو ساعت 😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂