2777
2789

باردارم دنبال خونه ایم برای اجاره پولمون کمه قیمتا بالا

یجارو پیدا کرده بودیم جاش خوب خونش صفر و عالی قیمتشم به پول ما می‌خورد.

با شوهرم سر چرت و پرت قهر بودیم سر لج و لج بازی یروز دیر کردیم اجاره داد طرف.

انقدر خودمو فحش میدم 

دیگه خونه پیدا نمیکنیم قیمتا بالاست خیلی 

از طرفیم هی دارم سنگین میشم باید تا عید حتما جابجا بشیم.

قسمت بوده یا تقصیر خودمون؟

دیروز داشتیم میرفتیم تو خونه رو ببینیم گفتم خدایا خودت کمکمون کن اگه به صلاحه جور بشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع اجاره این چیزا پیش میاد ما سه تا خونه تا پای قرارداد رفتیم بهم خورد کلا ده روز وقت داشتیم که جا ...

دیروز صبح انگار به دلم افتاده بود هی به شوهرم گفتم زنگ بزن هماهنگ کن عصری بریم .

هماهنگ کرد عصری رفتیم پنجره ها و اینارو همرو متر زدیم رفتیم بنگاه زنگ زد صاحبش بیاد گفت دو ساعت پیش قولنامه کردیم

میگن که قسمت نیست همش همته

نه بابا اگه خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته شاید اگه خونه رو میگرفتین خدایی نکرده یه بلایی چیزی سرتون میومد 

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

نمیدونم چرا اصلا یادم نمیره دیشب تا صبح از فکروخیال خوابم نبرده

اهل کدوم شهرین و چند بود اجاره ؟

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

نه بابا اگه خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته شاید اگه خونه رو میگرفتین خدایی نکرده یه بلایی چیزی سر ...

خدانکنه 

خودمم هی خودمو با این چیزا آروم میکنم میگم من موقع رفتن تو خونه سپردم به خدا پامو از در گذاشتم تو گفتم توکلت علی الله

شاید واقعا قسمت نبوده