2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بیشتر از نصف بارداریم گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 115 پست
الهی بگردم😂😂😂 کلسیم حتما بخور و ویتامین دی

😂😂💚 

میخورم اینارو

از طرفیم دفع کلسیم دارم

بلایی نبوده تو بارداری سرم نیومده باشه حتی کرونا هم گرفتم بستری بودم بیمارستان 🤡🤡🤡

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به تازگی عقب انداختم، خیلی اماده نبودم بیبی چکم هاله انداخت، جواب بتام نیومده هنوزخیلی میترسمیه ب ...

براچی گریه عزیزم منم پسرم۶سال ونیمشه دومی باردارم الان۸ماه ونیممه پسرم ایقدابجیشودوست داره

دعای دخترمه همش از خدا یه خواهر میخواد میگه اگه زیاد دوسم داشته باشه بهم خواهر میده اگه کم برادرشاید ...

بیار براش بچه اگر وضع مالی و روحی اوکی دارین

هیچی بدتر از تک فرزندی نیست

تو از پسش برمیای ♥️خودتو اذیت نکن♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
من به تازگی عقب انداختم، خیلی اماده نبودم بیبی چکم هاله انداخت، جواب بتام نیومده هنوزخیلی میترسمیه ب ...

خوبه ک اختلاف سنیشون

من دخترم ۷ سالشه چن ماه دیگه دومی هم بدنیا میاد ان شاله

ان شالله بسلامتیآخرین پریودت کی بود؟

مچکرررم♥️

دقیقا یادم نمیاد فکر کنم تیر ماه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ جالب از شکمت شک ن‌کردی؟

گلم میدونستم حامله ام😂😂

میگم هیچ علایم ویار یا سختی نداشتم‌، عین یه آدم عادی که باردار نیست 

حتی به همکارام هم نگفته بودم باردارم‌ لاغر هم بودم اصلا شکم  نداشتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خوبه ک اختلاف سنیشونمن دخترم ۷ سالشه چن ماه دیگه دومی هم بدنیا میاد ان شاله

شماهم از این تک فرزندی پشیمونایی 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خوشبحالت ک اینقدر ذوقشو داریمن متنفرم ازشو ب اجبار شوهرم باردارشدمچون بچه میخواد

کاش مادر نمیشدین

خواهش میکنم باهاش مثل مامان من رفتار نکن

ببین تاپیکمو مامانم چیکار نمیکنه اخه😭😭😭😭😭