2777
2789

ننه🥺 

ینی ی کوشولوووو دیگه مونده بیای تو بغلم

درسته دهنم داره سرویس میشه و رسماً چیزی ازم نمونده 

ولی انقدر ذوقتو دارم ک این سختی ها به چشمم نمیاد ♥️

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

انشالله سلامت بیاد بغلت عزیزم❤️🌿🙏

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من دومی روتا۵ماه نمیدونستم باردارم فکرکن چکاب وازمایش انتی هم نرفتم 😆😅

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
خوشبحالت ک اینقدر ذوقشو داریمن متنفرم ازشو ب اجبار شوهرم باردارشدمچون بچه میخواد

نگوووو

یباربرو، مراکز ناباروری، میبینی اوضاع اونها، خداروشکر میکنی

خواهرم باردار نمیشه، منزلشون شهر مانیست، عکس یلداش فرستاد، خودش وشوهرش تنها، اینقدر دلمون گرفت 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم من دومی روتا۵ماه نمیدونستم باردارم فکرکن چکاب وازمایش انتی هم نرفتم 😆😅

چقدرخوب، 

من دومی حالم خیلی بد بود، اکرقرار باشه مجدد باردار باشم خداکنه مثل شما باشه خخخخ

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من یادمه باردار که بودم همه میگفتن دوسش داری؟ 

من میگفتم آره...ولی یجورایی دروغ میگفتم...اون حس من انگار دوست داشتن نبود بلکه احساس عمیق مسئولیت و ترس بود هرروز با کلی دقت لگدا و تکوناشو میشمردم...یه حسی هم قیلی ویلیم میکردااااا ولی با خودم میگفتم ینی بچه دار بودن چه شکلیه،دوست داشتن بچه چطوریه؟؟؟ الان روزی صدبار براش میمیرم  😍😍😍😍😍😍😍😍

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
چقدرخوب، من دومی حالم خیلی بد بود، اکرقرار باشه مجدد باردار باشم خداکنه مثل شما باشه خخخخ

خخخخ بخاطرپاپ اسمیروعفونت رفتم دکترسونوواژینال کرددادزدگفت بارداری انقدرخنگ بودم من 🤣🤣

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️