2777
2789
عنوان

تاپیک دختر خاله ی شوهر فیکه با مدرک

254 بازدید | 22 پست

من اصلا تو این وادیا نیستم که کی چی میگه و کی فیکه ولی چون دیدم بقیه چقد حرص خوردن دلم سوخت ، البته بقیه هم نباید انقد تحت تاثیر فضای مجازی باشن 

طرف میگه دختر خاله ی شوهرش دنبال اینه که یکی خرجشو بده ، حالا این دو تا حرفشو ببینید

یه جا میکه طرف کل پولش یه میلیونه یه جا میگه خانوادش ماهی ۱۰ میلیون بهش میدن ، از اونور میگه دختر خاله دنبال کسیه ک خرجشو بده ، انقدر درگیر تامیکای فیک نشید ، حداقل با روان مردم بازی میکنید یادتون بمونه ک دو تا پیام قبلی چی گفتید 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مدرک محکمی!!!

خوب میگه خانوادش ۱۰تومن‌میدن ،اونم بارها گفت به زور میدن همینم  

الان یک تومن داره لابد خرج‌ کرده خوب  این کجاش متناقضه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چه مدرک محکمی!!!خوب میگه خانوادش ۱۰تومن‌میدن ،اونم بارها گفت به زور میدن همینم الان یک تومن داره لا ...

سرتاپای تامیک بوی فیک میداد ، هر کی میخواد باور کنه و حرص بخوره ازاده 

من از سادگی مردم بیشتر حرص میخورم تا تاپیک فیک و دروغ اینا به راحتی آب خوردن گول میخورن

اره من اصلا تعجب میکنم چطور انقد راحت همه جیو باور میکنن

سرتاپای تامیک بوی فیک میداد ، هر کی میخواد باور کنه و حرص بخوره ازاده

حرص که نمیخورم 

ولی داستان دور از ذهنی هم نمیاد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️