2777
2789

خیلی خجالت کشیدم

نصف بیشتر جمعیت پسر بودن

حسابی مضحکه شدم

حالا پشت سرم چی میگن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خندم اسنپ گرفته داره میاد

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

کفش پاشنه بلند برا دانشگاه پوشیدی؟😐

شبیه رمان ها شد😐😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
کفش پاشنه بلند پوشیده بودی آخه؟!🤕🤕🤕حالت خوبه پات پیچ نخورد؟

منم به همین فکر کردم

ولی گفتم الآن که زمستونه ، شاید منظورش لژ پوتینش بوده

نمی دونم والا

آخه پاشنه بلند تو این فصل ؟!

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

پاشنه بلند اخه جای دانشگاهه؟

توی اون سکوت امتحانی بد جور تق تق میکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

کفش پاشنه بلند برا دانشگاه پوشیدی؟😐شبیه رمان ها شد😐😂

وای منم همینو پیش خودم گفتم 

مثلا می‌خورد زمین ی پسری میگفتش اونم بعد می‌فهمید استادشه😂😂😂😂😂

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻