بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1962 عنوان فیلر خط خنده کی زده 49 بازدید | 6 پست اولش که میزنی ورم میکنه؟جاش معلومه؟من میخوام فیلر خط خنده بزنم نمیخوام کسی بفهمه🫠 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶 امروز | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya11khanum عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1420 بزن کسی نمیفهمه 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
mamaneaisa عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3319 مال من فقط دوتا جای کبودی اندازه ته چوب کبریت بود ورم اصلا نکرد
بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1962 مال من فقط دوتا جای کبودی اندازه ته چوب کبریت بود ورم اصلا نکرد من بوتاکس زدم اصلا ورم نکرد و هیچ حتی زخم سوزنم نبود حالا اینو نمیدونم چجوری بشه 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
mamaneaisa عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 3319 من بوتاکس زدم اصلا ورم نکرد و هیچ حتی زخم سوزنم نبود حالا اینو نمیدونم چجوری بشه آره بوتاکس اصلا اثری ازش نیست البته من بد ورمم لبهام بعد تزریق مث دوتا بالش میشه ولی خط خنده اصلا
بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 1962 آره بوتاکس اصلا اثری ازش نیست البته من بد ورمم لبهام بعد تزریق مث دوتا بالش میشه ولی خط خنده اصلا حب پس چیزی نمیشه 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶