2777
2789
عنوان

بهش برگردم یا نه

71 بازدید | 13 پست

بچه ها من قبلا راجب اتفاقی که برام افتاده بود تاپیک زدم الان همون آقا بهم میگه آشتی کنیم موضوع هم اینه به خاطر مهریه منو ترک کرد من گفتم ۱۰۰ تا سکه یعنی همینو صحبت کردیم بعد چند وقت زد زیر حرفش گفت ۱۴ تا سکه ، میگه ۱۴ تا سکه بعد خونه خریدیم نصفشو میزنم به اسمت منم گفتم خب تو که الان خونه ای نداری اما من مینویسم که تو این کارو کردی منم ۱۰۰ تا رو میبخشم ولی قبول نکرد در ضمن ۵ سال هم قبلا زن صیغه ای داشته و رابطه جنسی هم داشته که من چشم پوشی هم کردم بابت این موضوع که این موضوع رو بعد ۵ ماه به من گفت  ، خیلی دوسش دارم اما نمیدونم چی کار کنم بهش برگردم؟ یا اگه دیدمش بهش چی بگم ؟ خانواده م که خیلی مخالف هستن باهاش . وضع مالیش خوبه ۳۱ سالشه مهندس و من ۲۲ معلم . خواهشا خواهرانه دوستانه راه حل مناسب بهم بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فاصله سنی ردفلگ حیف میشی 

خسیس و عدم اعتماد رد فلگ زندگیت نابود

وعده وعید بیخودی ردفلگ

زن سابقش رابطه شخصی بوده این دیگه ربطی نداره😁

ولی کلا آدم کنسلی هست من بودم ردش میکردم بدون لحظه ای شک

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

ببین باور کن این آقا بازم میره سراغ صیغه. خودتو حروم نکن جواب رد بده تمومش کن   موقعیت‌های خوبی برات پیش میاد  همه چی که پول نیست برادر شوهر من ثروتمنده اما شیطونی هم میکنه  هر موقع با خانومش حرف میزنم از شدت ناراحتی لباش میلرزه البته هنوز چیز قطعی دستش نیومده منتهی ما همه میدونیم که داره خیانت میبینه  

مراقب سلامت روانت باش 

اسمم نظر همسرمه
الان که میگه آشتی کنیم یعنی حرف شما رو در مورد مهریه پذیرفته یا نه میگه اشتی کنید با شرایط ایشون؟

میگه من فهمیدم تو‌منو خیلی دوس داشتی ولی باز با شرایط خودش

میگه من فهمیدم تو‌منو خیلی دوس داشتی ولی باز با شرایط خودش

پس ببخشیدا  بیخود کرده، فقط زرنگ بازی در میاره، یکم محکم باش، بهش بگو منم فهمیدم دوسم نداشتی کلا منصرف شدم، والسلام