بچه ها من قبلا راجب اتفاقی که برام افتاده بود تاپیک زدم الان همون آقا بهم میگه آشتی کنیم موضوع هم اینه به خاطر مهریه منو ترک کرد من گفتم ۱۰۰ تا سکه یعنی همینو صحبت کردیم بعد چند وقت زد زیر حرفش گفت ۱۴ تا سکه ، میگه ۱۴ تا سکه بعد خونه خریدیم نصفشو میزنم به اسمت منم گفتم خب تو که الان خونه ای نداری اما من مینویسم که تو این کارو کردی منم ۱۰۰ تا رو میبخشم ولی قبول نکرد در ضمن ۵ سال هم قبلا زن صیغه ای داشته و رابطه جنسی هم داشته که من چشم پوشی هم کردم بابت این موضوع که این موضوع رو بعد ۵ ماه به من گفت ، خیلی دوسش دارم اما نمیدونم چی کار کنم بهش برگردم؟ یا اگه دیدمش بهش چی بگم ؟ خانواده م که خیلی مخالف هستن باهاش . وضع مالیش خوبه ۳۱ سالشه مهندس و من ۲۲ معلم . خواهشا خواهرانه دوستانه راه حل مناسب بهم بدین
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین باور کن این آقا بازم میره سراغ صیغه. خودتو حروم نکن جواب رد بده تمومش کن موقعیتهای خوبی برات پیش میاد همه چی که پول نیست برادر شوهر من ثروتمنده اما شیطونی هم میکنه هر موقع با خانومش حرف میزنم از شدت ناراحتی لباش میلرزه البته هنوز چیز قطعی دستش نیومده منتهی ما همه میدونیم که داره خیانت میبینه