2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار سن بالا یا پسر جوون از نظر مالی معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 181 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن کاری ب سنش داشته باش ن پولش ن  سن و سال شعور و ادب میاره ن پول 

ببین اخلاقش چطوره خانوادش چطورن

دلیل اینکه اون مرد جداشده چیه بچش اخلاقش چ جوریه فردا میتونه با بچت  تو ی خونه باشه بینشون مشکل پیش نمیاد چون دعوای اون ۲تا شما پدر و مادر هم ناخودآگاه وارد دعوا میکنه  

ببین اون ک جونه  خوبه و خانواده ی خوبی داره ک فردا نخوان اذیتت کنن

همه اینارو در نظر بگیر 

متاسفانه عقل میگه اون پولداره رو‌بردار

اون پولداره یه بچه داره

من با این که خودم مادر دو تا بچه م ، بارها گفتم نه من تحمل بچه ی یکی دیگه رو دارم ، نه یه زن دیگه میتونه برا بچه ی من مادری کنه

مادر بودن برا به بچه ی غریبه ، خیلی سخته

دل بزرگ می خواد و صبر ایوب

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کار میکنم عزیزم ولی چون بچم کوچیکه همش نگرانشم یا مهده کودکه یا خونه ی مامانم که من بتونم به کارام ب ...

زندگی هم به عشق نیاز داره هم به پول،اگه اونی که دوسش داری شخصیت خوبی داره با همون ازدواج کن

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
ن کاری ب سنش داشته باش ن پولش ن سن و سال شعور و ادب میاره ن پول ببین اخلاقش چطوره خانوادش چطورن دلی ...

حق با شماست هی روزگار کاش بچه نمی‌آوردم که الان مجبور نشم پا رو‌دلم بزارم بخاطر بچه که آسیب نبینه