2777
2789
عنوان

چه نصیحت یا پیشنهادی دارین 🌹

40 بازدید | 9 پست

برا یه دختر متولد 81 (۲۳ سال) چ نصیحت یا پیشنهادی دارین؟ 

با توجه به اینکه الان بخاطر عدم قبولی تو یه آزمونی حال مساعدی نداره و خیلی غمگینه ..  و ممکنه مسیر های اشتباهی روبخواد امتحان کنه 

حرفاتونو میخونه و عمیقا بهشون فکر میکنه 🙏🌷

فقط بی‌خیال باش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و فقط از خدا سلامتی برای خودت و بقیه بخواه چون ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه‌است با خودت بگو هیچ اشکالی نداره فدای سرم که نشد تلاش میکنم بار بعدی به نتیجه می‌رسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو مهارت یاد بگیر حتی اگه فعلا نتونی به پول برسی تو اون مهارت حرفه ای شو بعد بیا کار خودتو راه بندا ...

مثلا چه مهارتی ؟ اگه تو زمینه آرایشگری منظورتون هست خانوادم نمیذارن .. ینی موافقت نمیکنن

راستش خودمم افسرده شدم از کتاب و درس بیزارم اینقدررر خسته ام 

مثلا چه مهارتی ؟ اگه تو زمینه آرایشگری منظورتون هست خانوادم نمیذارن .. ینی موافقت نمیکننراستش خودمم ...

نه خیلی هست 

منظورم اینه بری پیش ینفر مفتی کار کنی تا زیر دستش یاد بگیری هرچی میتونه باشه

@مینوجون    

س‍لام وقت بخیر. عذرمیخوام من کاملا اتفاقی تو تاپیکی کاربریتون رو دیدم و امضاتون روخوندم که گفته بودید اگه سوال مربوط به حیطه روانشناسی داشتیم تگ کنیم 🙏🌹 

در رابطه با موضوعی که مربوط به خودم درواقع شخصیتم هست میخوام صحبت کنم اگر ممکنه راهنماییم میکنید ممنونم.

واقعیتش من خیلی زودرنج هستم و بشدت روحیه حساس و شکننده ای دارم .. خیلی اهل معاشرت نیستم دوست دارم باشم ولی نمیتونم از پدر مادرم اکثر اوقات بیزارم متنفرم و اونارو مسبب تمام آشفتگی ذهنییم میدونم یکسری کارها و رفتاراشون مربوط به خیلی سال پیشه ولی من در حال حاضر با یادآوریشون خیلی خودخوری میکنم وگاهیم گریه دوس دارم دیگه نبینمشون ، ولی خوب کم لطف و محبت هم نکردن شاید کفه ترازوی کار خوب و محبتشون سنگین تر باشه ولی من اون کفه سبکه که چنداتفاق تلخو برام رقم زدن سنگین تره برام و به مراتب مدام تو تصوراتم سرزنششون میکنم و به طرز وحشتناکی متتفر میشم ازشون 

فقط ازم میخوان درس بخونم و یه کاره ای بشم بشدت مخالف ازدواجن ولی من خسته و افسرده شدم دوس ندارم همش درس بخونم احساس میکنم اونا از درد و عذاب من لذت میبرن .. 

بیشتر این انتظارات درسیشون منو نابود کرده 

من تست افسردگی آنلاین از تو گوگل دادم نتیجش گفت افسردگی شدید .. 

من باید چیکار کنم یموقع رفتارم خوبه و مهربونم و یه زمانی خشن و بداخلاق و متنفر از خانوادم من اختلال شخصیتی دارم ؟ 

ببخشید طولانی شد سپاس از شما 💕 

@مینوجون    

@مینوجون س‍لام وقت بخیر. عذرمیخوام من کاملا اتفاقی تو تاپیکی کاربریتون رو دیدم و امضاتون روخوندم که ...

سلام وقتتون بخیر  نه عزیزم  احتمالا اختلال شخصیت ندارید البته ملاک های اختلال شخصیت مرزی را از ویکی پدیا مطالعه کنید باید دقیق تر ارزیابی بشید 

این نوسانات میتونه ناشی از تجربه بودن تو mode های مختلف باشد منظور بودن در ذهنیت های مختلف است که نوسان در هیجان ها فکرها و حتی رفتارهای فرد سبب می شود و غیر طبیعی نیست ولی درمان میخاد تا فرد رنج ندهد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
سلام وقتتون بخیر نه عزیزم احتمالا اختلال شخصیت ندارید البته ملاک های اختلال شخصیت مرزی را از ویکی ...

و اینکه در رابطه با اختلال شخیت مرزی بله خیلی از علائمش رو دارم متاسفانه