@مینوجون  
سلام وقت بخیر. عذرمیخوام من کاملا اتفاقی تو تاپیکی کاربریتون رو دیدم و امضاتون روخوندم که گفته بودید اگه سوال مربوط به حیطه روانشناسی داشتیم تگ کنیم 🙏🌹
در رابطه با موضوعی که مربوط به خودم درواقع شخصیتم هست میخوام صحبت کنم اگر ممکنه راهنماییم میکنید ممنونم.
واقعیتش من خیلی زودرنج هستم و بشدت روحیه حساس و شکننده ای دارم .. خیلی اهل معاشرت نیستم دوست دارم باشم ولی نمیتونم از پدر مادرم اکثر اوقات بیزارم متنفرم و اونارو مسبب تمام آشفتگی ذهنییم میدونم یکسری کارها و رفتاراشون مربوط به خیلی سال پیشه ولی من در حال حاضر با یادآوریشون خیلی خودخوری میکنم وگاهیم گریه دوس دارم دیگه نبینمشون ، ولی خوب کم لطف و محبت هم نکردن شاید کفه ترازوی کار خوب و محبتشون سنگین تر باشه ولی من اون کفه سبکه که چنداتفاق تلخو برام رقم زدن سنگین تره برام و به مراتب مدام تو تصوراتم سرزنششون میکنم و به طرز وحشتناکی متتفر میشم ازشون
فقط ازم میخوان درس بخونم و یه کاره ای بشم بشدت مخالف ازدواجن ولی من خسته و افسرده شدم دوس ندارم همش درس بخونم احساس میکنم اونا از درد و عذاب من لذت میبرن ..
بیشتر این انتظارات درسیشون منو نابود کرده
من تست افسردگی آنلاین از تو گوگل دادم نتیجش گفت افسردگی شدید ..
من باید چیکار کنم یموقع رفتارم خوبه و مهربونم و یه زمانی خشن و بداخلاق و متنفر از خانوادم من اختلال شخصیتی دارم ؟
ببخشید طولانی شد سپاس از شما 💕
@مینوجون