2777
2789
عنوان

چقد خواهرای من بدجنسن کاش من برادر داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست
خب عزیزم من نمیگم شما مشکل داری که میگم اذیت میشی برو پیش روانشناس تا هم ارومت کنه هم با خانوادت صحب ...

بابام اتفاقا پیشنهاد داده

خودش گف با یکی از دوستاش صحبت میکنه

پسرش روانشناسه

ولی خب ابروی دخترای سلیطش میره😂گفتم حداقل از ی شهر دیگه باشه کسی نشناستمون

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
بابام اتفاقا پیشنهاد دادهخودش گف با یکی از دوستاش صحبت میکنهپسرش روانشناسهولی خب ابروی دخترای سلیطش ...

نه بابا بیخیال حتما برو ببین ارزش زندگی با ارامشت رو داره من خودم افتخارم اینه هرچی مشکل داشتم رفتیم پیش روانشناس واقعا الان خیلی خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم برامنم اینجوریه خواهرام باهم خوبن با من لج آن منو دست میندازن من با مامانم خوبن با اونا کاری ندارم حتی بعد ازدواجمونم اینطوریه باهم رابطمون کمه خونه مامانم باز همون رفتار با مامانم درد دل میکنم اون منو میفهمه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم برامنم اینجوریه خواهرام باهم خوبن با من لج آن منو دست میندازن من با مامانم خوبن با اونا کاری ن ...

کاش میشد کاری به هم نداشتیم

اما فضولن

دخالت میکنن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

چ خواهرای مزخرفی

ولی فرق خاصی نداره برادر بیشعور می‌تونه خیلی بد تر از خواهر بیشعور باشه مخصوصا ک برادر بیشعور یه زن بیشعور میگیره مثل خودش و جای خواهرش بیشعور نداشتتم برات پر می‌کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

به همین برکت قسم به همین نونی که جلومه قسم

برادرا هیچ به دردت نمیخورن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

به همین برکت قسم به همین نونی که جلومه قسمبرادرا هیچ به دردت نمیخورن

قسم الکی نخور 

هر کس فرق داره برادر بد داریم برادر خوب هم داریم 

همسن طور خواهر 

خودم ی برادر داریم خوبه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣