2777
2789

سالهاست تلاش میکنم بهش بفهمونم این چیزا برام مهمه ولی همچنان یه خره نفهمه که تولدم یه تبریکم نگف چون هیچ وقت یادش نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من.. بهش پیام دادم نمیخوای تبریک بگی.. میگه نه برای چی... گفتم روز زنه... گفتم آهان تبریک میگم بهت عزیزم (البته اگه نمیگفت بهتر بود... چون اینقدر رو مخم نبود) 😒😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

مگه میشه یادش نباشه ؟تولد بود یه چیزی 

حتی منی که تا دیروز حواسم نبود بیرون که رفتم همه جا شلوغ پلوغی بود و همه با شیرین و کارتن کیک به دست بیرون بودن فهمیدم یه خبراییه 

زدم گوگل فهمیدم روز مادره 

همسرت یادش هست خبر هم داره فقط دلش نمیخواد خرج کنه

مگه میشه یادش نباشه ؟تولد بود یه چیزی حتی منی که تا دیروز حواسم نبود بیرون که رفتم همه جا شلوغ پلوغی ...

تولدمو گفت یادم نبود ولی اینو میدونستم بابا تو صنف پوشاکه زنونس بعدم واسه مادر پدرشم همینه اصلا مناسبتا براش مهم نیست