2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط حسرت و اعصاب خوردی و هیچ نتیجه ای هم نداره دختری که دوسش داشتم هیچ وقت نفهمید آخر هم مهاجرت کرد

ما دخترا منتظر واکنش از سمت شما پسراییم🤣

چون خودمون می‌ترسیم پیش قدم شیم

ما دخترا منتظر واکنش از سمت شما پسراییم🤣چون خودمون می‌ترسیم پیش قدم شیم

انقدر نگفتم بهش تا رفت آلمان شد برام حسرت حاضر بودم کل زندگیمو براش بدم ولی خب نشد هیچ وقت 

سعی کن روی خودت کار کنی و پیشرفت کنی و کسی و پیدا کنی که تورو دوست داشته باشه

خودمو با کار سرگرم میکنم اما دست خود آدم نیس مثلا یهو میخوای اهنگ گوش بدی اسم خواننده هم اسم اونه

یا مثلا تو خیابون رد میشه اسمشو به فرض مثال رو تابلو مغازه میبینی 

خودمو با کار سرگرم میکنم اما دست خود آدم نیس مثلا یهو میخوای اهنگ گوش بدی اسم خواننده هم اسم اونهیا ...

زمان بده و پیشرفت کن درست میشه اگر خیلیییی اذیت شدی میری بهش مگی تهش میگه نه ممکنه هم قبول کنه ولی حداقلش اینه که وقتت و هدر نمیکنی

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

همه میگن خودت پیش قدم شو برو بگو که حسرتش نمونه تو دلت  اما نمیتونم استوری میزارم باهدف اینکه ریپ کنه اما نمیکنه خودشم که استوری اصلا نمیزاره 

بدبختی داریما

دعا کنید حداقل اون استوری بزاره من لایک کنم و ریپ بزنم

بلکه فرجی شه😂