2777
2789
عنوان

حسم بهم میگه شوهرم خسیسه

67 بازدید | 11 پست

ما نامزدیم ولی تاحالا نشده برام خرجی کنه

بیرون میریم تا حد ممکن هزینه هارو میاره پایین

زنگ میزنه برادرشوهرم بیاد دنبالم ک پول اسنپ نده

کافه پیش دوستش میریم که رایگان باشه

بیرون تاحالا نشده غذا بخوریم مادرشوهرم همش بهش میگه منو ببره ولی حرفی نمیزنه

مناسبتیم میشه میدونه مادرشوهرم برام هدیه میگیره زود میگه گذاشتم با مامانم بیارم، که مثلا من نپرسم چرا نخریدی

دیروزم روز زن بود هیچی برام نخرید حتی یه شاخه گل

دیگه طاقت نیاوردم بهش گفتم از تو چمنا میکندی

میدونید خسیس نیستا چون میبینم برای خواهراش و مادرش دونه دونه خرید میکنه هرروز میلیونی بهشون پول میده حتی دیروز برای تمام خواهراش دسته گل با کادو گرفت 

فقط من ادم نبودم

نمیدونم چرا باهام اینجوری میکنه دیروز واقعا ناراحت شدم الانم بحثمون شد باهاش قهرم

خسته شدم از رفتاراش خانوادمم فهمیدن خرجم نمیکنه حرف میزنن ولی من الکی یچی برا خودم خریدم گفتم شوهرم خریده

اخلاقاش خوبه ها خیلی خوب و مهربونه ازدواجمونم سنتی نبوده ولی تو دوران دوستی خیلی بیشتر خرجم میکرد تا الان

یبار روک بهش گفتم پول بده گفت سر برج، الان سر برجه حرفی نمیزنه

همش بخوره تو سرم دیروز روک بهش گفتم روز زن ینی من اندازه خواهراتم برات ارزش نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که بدتر از خسیسه خیلی سوزش داره برا خواهراش دسته گل و کادو بخره برا زنش نخره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
حس نکنواقعا خسیسه

والله ادم خسیس برا خواهراشم نباید بخرم

من بنظرم از اون مدل مرداس که زن خودشون رو خیلیییی خودی نمیبینن

درواقع برا خواهرش و مادرش میخره اولویت اول اونا هستن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
این که بدتر از خسیسه خیلی سوزش داره برا خواهراش دسته گل و کادو بخره برا زنش نخره

دقیقا اگر برای اونام نمیخرید اتیش نمیگرفتم میگفتم یادش رفته خودمو توجیه میکردم ولی الان واقعا اعصابم خورده

والله ادم خسیس برا خواهراشم نباید بخرممن بنظرم از اون مدل مرداس که زن خودشون رو خیلیییی خودی نمیبینن ...

دقیقا دارم از همین اتیش میگیرم

کاش برا اونا هم اینطور بود

نمیدونم چرا با من اینجوری میکنه

خانوادش خیلی دست و دلبازن من هرچی دارم مادرشوهرم و پدرشوهرم برام خریدن

ولی خودش نمیدونم چرا بامن اینطور میکنه

دقیقا اگر برای اونام نمیخرید اتیش نمیگرفتم میگفتم یادش رفته خودمو توجیه میکردم ولی الان واقعا اعصابم ...

خیلی سخته با این جور مردایی زندکی کردن یه عمر، ببین الان که خوش خوشان باید الویت ش تو باشی اینجوری پس فردا زیر یه سقف چی میشه،حتما توجیح ش کن مشاوره برین، همون خواهراش باید یادآوری میکردن یا میپرسیدن برا خانمت چی خریدی ،خیلی سخته با همچین خانواده هایی زندکی کردن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دقیقا اگر برای اونام نمیخرید اتیش نمیگرفتم میگفتم یادش رفته خودمو توجیه میکردم ولی الان واقعا اعصابم ...

خب اگه واقعا همچین کاری کرده حق داری دیگه من شوهرم پول داد یه کوجولو به مادرش زیاد داد البته خودم گفتم کمه بزار روش از پول من برداشت گذاشت پیشش پول نقد نبود دیگه گفت برا تو فردا میارم ولی میدونم یادش میره الکی گقته همونو میگه بسع ولی بازم حرص خوردم😂😂😂چه برسه عمدی برا خواهراش بخره واسه تو نخرا