2777
2789

من یک لوله م بسته س بعد همون سمت بسته فولیکولم ۱۷بود و سمت باز هیچی دکتر امپول ازاد سازی داد گفت تیری در تاریکی چطور ممکنه میشه باز شده باشه

شانستون برای بارداری طبیعی ۱ ماه درمیونه .. بقول خودش تیری در تاریکی زده .. کاش میذاشتید ماه بعد امپول میزدید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم

یکی از دلایلش میگن عفونته .. من خودمم نمیدونم کی عفونت گرفتم که زد به لوله م 🥲

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمبدونم دکتر گفت چهارشنبه عصر بزن

ان شاءالله امسال بی بی چکتون مثبت بشه ☺️♥️

منم همیشه چکاب میرم ممکنه عفونت ک‌برطرف شد لوله بازشه؟ خودبه خود

نه فکر نمیکنم خود بخود خوب بشه ،حتی عکس رنگی هم بازش نکرد

لوله رو با یه عملی باز میکنن اسمش رو دقیق یادم نیس ، پ و س ک و ل و اینا تو کلمشه 

لاپراسکوپی یا نمیدونم چی چی 😅

درصدش خیلی کمه خیلی فردا میخوام برم پیش دکتر تا سریعتر پروسه ای وی افم‌رو‌شروع کنه

چرا ای وی اف ، خب لوله دیگه تون بازه ک

همسرتون ازمایشش نرمال بود؟

من راست جند وقت اقدامی من سه دوره س تحریک تخمگ گذاری میخورم این ماهن ک‌تخمدان چپم تخمک نداشتم

اگر منظور از اقدام اینه که هرماه تو دوره تخمک گذاری اقدام کنیم برای بارداری راستش اصلا همچنین برنامه منظمی ما نداشتیم ، کلا ۴ سالی هست بچه دار نشدم سالای اول نخواستم متاسفانه ، الانم که مشکل داریم هردومون .. اگر همسرم مشکل نداشت طبیعی ۱ ماه درمیون شانس طبیعی باردار شدن داشتم ولی خب نمیشه 

فولیکول بالغ داشتم تو تخمدان چپم چون لوله م بسته بود فایده ای نداشت برام 🏃🏻🏃🏻