2777
2789
عنوان

پسری که میگه تو رابطه نبودم تاحالا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی مثل برادر من بعداز 26 سال با یه خانمی آشنا شد. یعنی قبل از اون هیچ گونه دوست دختری نداشت. و عاشق کسی نشده بود. خیلی بتمن راحته. همین که با این خانم دوست شد گفت چطوری سر صحبت رو باز کنم تا این حد بلد نبود. 

و چون اولین دوستی بود که تجربه می‌کرد بهش علاقه مند شد اومد بهم گفت. منم پیش خانواده مطرح کردم. هست ولی شاید یک در هزار 

هیچ کس تو این دنیا مث مادر نیست 😍
خیلی ها وارد روابط بی پایه و اساس نمیشن،این مدل دختر و پسر درخانواده های با اصالت و سرشناس دیده میشه

درسته 

چرا همه فکر میکنید همه دوست پسر و دوست دختر داشتن یعنی یه پسر یا دختر پاک که با کسی در ارتباط نبوده و رل و فلان نبوده اینقدر عجیب و کمیابه؟

حالا درسته پسرا دروغگو شدن اکثرا

ولی واقعا هستن همچین پسرایی

پسرخاله خودم مثلا

۲۲ سالشه هنوز دوست دختر نداشته ک جدی باشه و بگه تو رابطم

حتی مخ زدنم‌ بلد نیست

از من همش مشورت میگیره

همش درگیر کار و دانشگاه و باشگاهشه‌

هیچ چیزی هم کم نداره، هم خانواده خوبی داره، هم وضعش اوکیه با کارایی ک میکنه، داره خونشو می‌سازه طبقه بالای خونه مادرش اینا، داره ماشینم می‌خره

قد و هیکل و چهرشم‌ خوبه

دوست پسر خودمم رابطه جدی نداشته

ته تهش ۲ ۳ ماه بود دیگه

که اصلا رابطه ب حساب نمیاد

درگیر کار و یاد گرفتن حرفش‌ بود

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
خیلی ها وارد روابط بی پایه و اساس نمیشن،این مدل دختر و پسر درخانواده های با اصالت و سرشناس دیده میشه

حرفتون کاملا درسته ولی خب انسان از اول رابطه که نمیدونه این رابطه قراره پایدار باشه یا نه

این میگه کلا وارد هیچ رابطه ای نشده

یکی مثل برادر من بعداز 26 سال با یه خانمی آشنا شد. یعنی قبل از اون هیچ گونه دوست دختری نداشت. و عاشق ...

چی باعث شده بود که برادرتون تا ۲۶ سالگی وارد رابطه نشده بود؟

من یه چیزی کشف کردن اینا با کسایی که فقط خوابیدن را رابطه بحساب میارن😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃