2777
2789

زیگیل

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

دستگاه رولی بود یا شاتی

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب دكتر اونجا نشون دادم گفت زگيل نيستش بيا برات ليزر كنم ولي خب گفتم چون دستگاه خودشونه شايد الكي ميگ ...

برو ی دکتر نشون بده خطرناک نباشه

رولي

سری مخصوص نداره دستگاه؟

روي رون پامه امكانش هست زگيل اينجا باشه؟و اينكه يه دونه بيشتر نيست

مممکنه 

تنها کارش اینه بزرگ اگه میشع متخصص پوست برو سریع اگه همون باشه میگم خوب میشع ولی دیگه مواظب باشی کسی انتقال ندی

اگه نبود چسب ها هست میزنی روش به قول معروف خشک میکنه زگیل رو وقتی بکنیش برداشته میشه

توبه شکستم🫀🙂

قبلا كوچيك بود فكر كردم تاوله تركوندمش حالا بزرگ تر شده امكانش هست خال گوشتي باشه؟؟

نه خال باشه ازاول شبیه گوشت میشه نه تاولی😑نترکون

شبیه ابله اس تاولت شایدم تاول معمولیه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️