2777
2789
عنوان

خانوما کادو چی گرفتین

128 بازدید | 16 پست

منک تبریک نگفت ک هیچ

من دیشب رفتم خونه بابام( بچهام و خودم دوهفته سرما خورده بودیم تازه خوب شدیم گفت نرو سرما بخورن اعصابتو خورد میکنم) منم رفتم 

دخترم دوباره سرما خوردگیش برگشت اعصابم بهم ریخت البته لباس هاش خوب بود مادرشوهر بد ذاتم بهش گفته بچها رو اصلا کاپشن نپوشیده بوده 

اینم حرف مامانشو باور کرده 

قرار بود طلا بخره گفت حالا ک بچه رو مریض کردی نمیخرم لیاقت نداری 

دلم گرفت

بحث کادو نیست بحث اینکه انقد دروغ میگن 

از زندگی بدم اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک گفت بوسم کرد

گل میخواست بخره نزاشتم 

چون شب مهمونی دعوت بودیم بعد از دیت باید میرفتم مهمونی مستقیم

ازدواج نکردیم ولی بهم میگه مادر دخترم

برا همین تبریک میگه😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بم گف پاتو از ک...نم بکش بیرون همینقدر مودب عوضی خسیس

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
همین ک تبریک گفته خیلیه عزیزم

چرا باید خیلی باشه؟

وظیفش بوده خب

آدم نباید کم توقع باشه تو این چیزا

مردا جنبه ندارن

این از من ب شما نصیحت

هیچ وقت ب کم قانع نباشین ک عادت شه براشون 

منظورم وضعیت مالی نیست صرفا

منظورم وضعیت رفتاریه، لینکه مراقبت کنه ازت، قربون صدقت بره، نازتو بکشه، مناسبتارو یادش باشه و تبریک بگه 

همش وظیفس

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چرا باید خیلی باشه؟وظیفش بوده خبآدم نباید کم توقع باشه تو این چیزامردا جنبه ندارناین از من ب شما نصی ...

منم به کم قانع نبودم عزیزم

قانعم کردن 

دل سیاهم کردن

من آدمی بودم برای مناسبت های الکی ذوق میکردم

یک کاری کردن من سه ساله شب یلدا نه سفره میچنیم نه خودمو آرایش میکنم ن حتی اصلاح میرم هیچیییی

دل خوشمو ازم گرفتن