2777
2789
عنوان

اورژانس اجتماعی

80 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی میدونه اگه زنگ بزنم اورژانس اجتماعی و بخوام کمکن کنن میشه یا نه؟ 

من بابام کلا بیخیاله اصلا یه هفته خونه نرفتم نگفته کجایی اصلا زنده ای یا نه اصلا براش مهم نیست منم حوصله اونو ندارم میخوام امسال سال اخر دبیرستانمه مامانم خدا بیامرز انقد تلاش میکرد دانشگاه قبول بشم این اتفاق داغونی که افتاد همه چیو خراب کرد حتی امروز امتحانم سفید بود 

میخوام ببینم جایی هست بتونم بمونم به عنوان بچه بد سرپرست؟ 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب کجا میخوابی

خونه خالمم ولی خالمم میگه من نگه نمیدارم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

الان کجا میمونی

خونه خالمم ولی خالمم میگه من نگه نمیدارم برو 

تهرانی

نه شهرستانی ام 

خب زنگ بزن همین اورژانس اجتماعی  ... ولی بهزیستیم نگه نمیداره  من دوتا دختر میشناختم ۱۸ سالشون شد بهشون گفتن باید برید کار پیدا کنید و خونه بگیر ما دیگ نمیتونیم نگه داریم

اگه بابات کتک نمیزنه همون جا بمون تابتونی بری دانشگاه

بابام اصلا مسئولیت قبول نمیکنه فقط میخواد از سر خودش وا کنه خیلی اذیت میکنه صد تا ناراحتی اعصاب گرفتم از دستش 

خب زنگ بزن همین اورژانس اجتماعی ... ولی بهزیستیم نگه نمیداره من دوتا دختر میشناختم ۱۸ سالشون شد به ...

خب من هنوز ۱۸ سالم نشده این مدت بمونم بلکه بتونم درس بخونم حداقل برم دیگه ام بر نگردم 

بنظرم بی خیالی بابات دلیل خوبی نیست بخوای بری بهزیستی و.. 

بعدا در اومدنت از اونجا سخت تر هست، رزومه زندگیت برای ازدواجت هم خوب نمیشه

اگر اذیت نمیکنه، نمیزنه، رفت و آمد پرخطر نداره، معتاد نیست و... بمون خونتون و درست و بخون

بابام اصلا مسئولیت قبول نمیکنه فقط میخواد از سر خودش وا کنه خیلی اذیت میکنه صد تا ناراحتی اعصاب گرفت ...

بابات خودش شرایط سختی داره .تحت فشارش نذار .بنظرم خودتم کمک کن برامسعولیت ها .بیچاره شب کاره شب کاری سلول های عصبی مغز رو نابود میکنه .

لایک نکنید .توروخدا 
بنظرم بی خیالی بابات دلیل خوبی نیست بخوای بری بهزیستی و.. بعدا در اومدنت از اونجا سخت تر هست، رزومه ...

عزیزم بابام انواع سابقه هارو داره متاسفانه زندگی باهاش ساده نیست