2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم دلم گرفت عقدیم

430 بازدید | 41 پست

۷ ماهه عقد کردیم 

همو خیلی دوس داریم اخلاقش واقعا خوووبه تا حالا بی احترامی و بی ادبی ازش ندیدم همیشه هوامو داشته پیگیر بوده ، پرتلاشه تازگیام خونه نقلی خرید با اینکه ۳۰ سالشه،  وقتی که خرید سریع اومد دنبالم شیرینیشو بده

اینارو گفتم که بگم کلا خوب بوده 

اما دیشب یچی گفت خیلی حالم گرفته بود

خانواده من وقتی من یسالم بود از شهرستان اومدن تهران برای زندگی و کار ۹۵ درصد فامیلای ما شهرستانن تهران فامیل نداریم زیاد برعکس خانواده شوهرم که کلی فامیل دارن و رفت و آمدین ما شاید ماهی یبارم مهمون نداشته باشیم 

دیشب سر یه حرفی گفت شاید چون رفت آمدی نیستین و نبودین بلد نباشی 😐🥲  حرفش برام سنگین بود 

همین؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواگه شوهرمنوداشتی سرشومیبریدی انقدکه نفهمه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

کجای حرفش بد بوده؟

خوشی زیادی دلتو زدا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻