2777
2789
عنوان

هرچند وقت یبار میرین خونه پدر شوهر

233 بازدید | 34 پست

ما ۴ تا جاریم

هروقت جمع میشیم خونه پدرشوهرم اونا باهم‌صمیمی ن ولی با من نه

اون سه تا فامیل و هم محله این 

من از همه شون کوچیکترم 

گوشه گیر نیستم اصلا تو جمع فامیلا اوکی م ، با همه گرم میگیرم ولی وقتی میرم خونه پدرشوهرم معذبم

مخصوصا بخاطر یکی از جاریام ک بعضی رفتاراش عمدیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما که قبلا هفته ایی یه  بار میرفتیم...الان که گرونی شده ماهی یه بار...الانم باهم دعوامون شده اما مادرشوهرم گفت باید بیای..همون ماهی یه بار...جاری ندارم..تک عروسم..سه تا خواهرشوهر دارم...

هفته ای یک بار معمولا، یک بار هم اونا میان. ولی باهاشون معذب نیستم، راحتم. اگر معذب بودم خودم سختم م ...

منم باهاشون معذب نیستم 

نمیدونم چجوری بگم

اونا باهم جور ترن

من با اونا عادی و رسمی 

ماهی یک بار میرم با جاری ام صمیمی نیستم فقط سلام علیک خداحافظ خوشم نمیاد از صمیمیت حتی اگه ساعتها تن ...

خوب یدونه جاری داری 

من سه تا دارم

وقتی میبینم اونا باهم جور ترن

خوب من حرص میخورم 

اگه خونه باشن و وسط هفته هم دیگرو ندیده باشیم اخر هفته ها یه شام میریم پیششون ،گاهی هم شده کار پیش اومده یه ماهم نرفتیم ولی قاعده مون هفته ای یک بار هست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم